Μιλάνο: Η 23η Αυγούστου ήταν η πιο ζεστή ημέρα των τελευταίων 260 ετών
Η μέση θερμοκρασία την Τετάρτη ήταν 33 βαθμοί, πάνω από το προηγούμενο ρεκόρ των 32,8 βαθμών Κελσίου που είχε καταγραφεί στις 11 Αυγούστου 2003
Η προχθεσινή Τετάρτη ήταν η πιο ζεστή ημέρα στο Μιλάνοεδώ και 260 χρόνια, ανακοίνωσε σήμερα η περιφερειακή υπηρεσία της Λομβαρδίας για την προστασία του περιβάλλοντος (ARPA).
Η εν λόγω υπηρεσία (ARPA) ανακοίνωσε πως η μέση θερμοκρασία στη διάρκεια της ημέρας αυτής ήταν 33 βαθμοί Κελσίου, 0,2 βαθμό πάνω από το προηγούμενο ρεκόρ των 32,8 βαθμών Κελσίου που είχε καταγραφεί στις 11 Αυγούστου 2003.
Τα δεδομένα της θερμοκρασίας άρχισαν να καταγράφονται από το σταθμό Μπρέρα του Μιλάνου το 1763.
Η περιφερειακή πρωτεύουσα της Λομβαρδίας ήταν μία από τις μεγάλες ιταλικές πόλεις που βρίσκονταν σε κόκκινο συναγερμό την περασμένη Τετάρτη, καθώς η χώρα συνέχιζε να πλήττεται από τον αντικυκλώνα με την ονομασία Νέρων.
Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν υψηλές μέχρι το τέλος της εβδομάδας, οπότε αναμένεται πως θα τελειώσει το κύμα καύσωνα και οι θερμοκρασίες θα πέσουν την ερχόμενη εβδομάδα μέχρι και 10 ως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ αναμένονται κατά τόπους ισχυρές βροχοπτώσεις.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.