Ειρωνεία Μασκ για Ζούκερμπεργκ: «Υπάρχει τελικά κάποιο μέρος στο οποίο θέλει να παλέψουμε;»

Ειρωνεία Μασκ για Ζούκερμπεργκ: «Υπάρχει τελικά κάποιο μέρος στο οποίο θέλει να παλέψουμε;»

Του πρότεινα να πάμε σπίτι του, αλλά φαινόταν πως «ταξίδευε», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του Twitter σε ανάρτησή του

musk
Νέο «λάδι στη φωτιά» έριξε ο Έλον Μασκ σχετικά με την περίφημη «μονομαχία» του με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο ιδιοκτήτης της Tesla και της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, έκανε - όπως τη χαρακτήρισε - μια μικρή σύνοψη όσων έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα για το συγκεκριμένο θέμα, καταλήγοντας με μια ερώτηση γεμάτη ειρωνεία προς τον ιδρυτή του Facebook.



«Σύνοψη της μάχης: Αστειεύτηκα στο Twitter σχετικά μια μια μάχη με τον Zuck. Ο Zuck τότε απάντησε λέγοντας "στείλε μου την τοποθεσία". Η Ιταλία πρόσφερε ευγενικά ένα Κολοσσαίο (για να γίνει η μάχη). Ο Zuck αρνήθηκε. Πρότεινα, τότε, το σπίτι του ως "ασφαλή χώρο". Κατά τραγικό τρόπο, εκείνος φαινόταν πως... "ταξίδευε"» έγραψε ο Μασκ.

Κλείσιμο
Για να καταλήξει με την εξής ερώτηση, πετώντας ξανά το γάντι στον Ζούκερμπεργκ: «Υπάρχει τελικά κάποιο μέρος στο οποίο θα παλέψει;».

Αξίζει να σημειωθεί πως, τις προηγούμενες ημέρες ο Ζούκερμπεργκ έδωσε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή της κατάστασης, λέγοντας στην πλατφόρμα «Threads» ότι απομακρύνεται από τη μάχη... επειδή δεν πίστευε πως ο Μασκ ήταν σοβαρός για το συγκεκριμένο θέμα.

«Του προσέφερα ένα πραγματικό ραντεβού», δήλωσε ο 39χρονος. «Ο Ντάνα Γουάιτ (επικεφαλής του UFC) προσφέρθηκε να γίνει ένας νόμιμος αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Έλον δεν επιβεβαιώνει την ημερομηνία, μετά λέει ότι χρειάζεται εγχείρηση και τώρα ζητάει να κάνουμε προπόνηση στην πίσω αυλή του σπιτιού μου».

Και συνέχισε: «Αν ο Έλον σοβαρευτεί ποτέ για μια πραγματική ημερομηνία και μια επίσημη εκδήλωση, ξέρει πώς να με βρει. Διαφορετικά, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε παρακάτω. Θα επικεντρωθώ στο να αγωνίζομαι με ανθρώπους που παίρνουν το άθλημα στα σοβαρά».

Ειδήσεις σήμερα:

Πλούσιος Ιταλός έφαγε «κατσάδα» από σερβιτόρο στο Σεν Τροπέ επειδή «άφησε μόνο 500 ευρώ φιλοδώρημα»

«Παραχώρηση εδαφών στη Ρωσία υπό την ομπρέλα του ΝΑΤΟ;» - Γελοία πρόταση, απαντά το Κίεβο

Οι χούλιγκαν στη φυλακή, οι ομάδες προ των ευθυνών τους - Τι θα πει ο Μητσοτάκης σε Τσέφεριν και τους «4» μεγάλους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης