Ισπανία: Στάχτες έγινε η πολυτελής θαλαμηγός επαγγελματία παίκτη πόκερ - Δείτε βίντεο

Ισπανία: Στάχτες έγινε η πολυτελής θαλαμηγός επαγγελματία παίκτη πόκερ - Δείτε βίντεο

Το μήκους 27 μέτρων γιοτ ανήκε στον Ντιέγκο Γκόμεζ  Γκονζάλες, γνωστό με το παρατσούκλι «The Lion» - Στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 17 άτομα, τα οποία διασώθηκαν

fireonsea-m
Συγκλονιστικές εικόνες δείχνουν το πολυτελές γιοτ  «Irmao», που ανήκει στον επαγγελματία παίκτη πόκερ Ντιέγκο Γκόμεζ  Γκονζάλες, γνωστό ως «The Lion»  (Το λιοντάρι), να τυλίγεται στις φλόγες και να βυθίζεται στα νερά του νησιού Φορμεντέρα  της Ισπανίας.

Στο, μήκους 27 μέτρων, γιοτ  επέβαιναν 5 μέλη του πληρώματος και 12 επιβάτες, οι οποίοι κατάφεραν να εγκαταλείψουν εγκαίρως το σκάφος. Το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στην Punta de Sa Pedrera, όπως επιβεβαίωσε η ισπανική ακτοφυλακή. Η φωτιά ξεκίνησε ενώ το γιοτ ήταν αγκυροβολημένο κοντά στην παραλία Es Cavall d'en Borras.

Luxury yacht goes in flames at the paradise island of Formentera


Κλείσιμο
Το γιοτ «Irmao» είχε τζακούζι στο κατάστρωμα και διάφορες παροχές για θαλάσσια σπορ. Είχε έδρα την Ίμπιζα και προσφερόταν για διακοπές με ναύλωση με τιμές που κυμαίνονταν από  45.000 έως και 53.000 ευρώ  ανάλογα με την εποχή. Το σκάφος ναυπηγήθηκε το 1995 και μπορούσε να φιλοξενήσει έως και 12 επισκέπτες σε διάφορες καμπίνες.




Το πολυτελές γιοτ όμως και οι ανέσεις που προσέφερε έγιναν σε μια στιγμή παρελθόν, καθώς το σκάφος  τυλίχθηκε στις φλόγες βγάζοντας πυκνό, μαύρο καπνό που ήταν ορατός από την Ίμπιζα. Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα, και το σκάφος βυθίστηκε σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς η ισπανική ακτοφυλακή να προλαβει να αντιδράσει.

irmao3
irmao4


Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα, ενώ δεν είναι σαφές αν οι επιβάτες στο σκάφος ήταν τουρίστες που είχαν το είχαν ναυλώσει ή καλεσμένοι του ιδιοκτήτη του, Ντιέγκο Γκόμεζ  Γκονζάλες. Οι τοπικές αρχές παρακολουθούν την κατάσταση για να διαπιστωθεί αν υπήρξε ρύπανση των υδάτων.

irmao1


Ο Ντιέγκο Γκόμεζ Γκονζάλες, με το παρατσούκλι «The Lion» (Το λιοντάρι), έγινε γνωστός στον κόσμο του πόκερ για το κόλπο με τη στολή του λιονταριού στο European Poker Tour του 2012 στην Πράγα. Γεννήθηκε στη Μαδρίτη το 1988 και έμαθε πόκερ από την οικογένεια και τους φίλους του, καταφέρνοντας τελικά σημαντικές επιτυχίες με μεγάλα κέρδη που τον κατέστησαν μέχρι και ιδιοκτήτη θαλαμηγού.

Ειδήσεις σήμερα: 

Η περίπλοκη ερωτική ζωή του 45χρονου μεγιστάνα που θέλει να μείνει για πάντα νέος - Δίνει... λίστα στις γυναίκες

Η τελευταία ομάδα των 33 χούλιγκαν οδηγήθηκε στους ανακριτές και ήδη απολογούνται


Νεκρός δημοσιογράφος από την φωτιά σε διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης