Ζελένσκι: Η Ρωσία θέλει να προκαλέσει «παγκόσμια καταστροφή» με κατάρρευση των αγορών τροφίμων
Ο Ουκρανός πρόεδρος τόνισε ότι η Μόσχα με επιθέσεις σε λιμενικές υποδομές της χώρας του φιλοδοξεί να προκαλέσει κρίση στις αγορές τροφίμων, εκτόξευση των τιμών και διαταραχές στην εφοδιαστική αλυσίδα
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανέφερε σήμερα ότι οι ρωσικές επιθέσεις σε λιμενικές υποδομές της χώρας του αποδεικνύουν ότι η Μόσχα φιλοδοξεί να προκαλέσει μια «παγκόσμια καταστροφή», με κρίση στις αγορές τροφίμων, εκτόξευση των τιμών και διαταραχές στην εφοδιαστική αλυσίδα.
«Για το ρωσικό κράτος, αυτή δεν είναι απλώς ένας αγώνας για να μας στερήσει την ελευθερία, μια επίθεση στη χώρα μας», είπε ο Ζελένσκι σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του που μεταδόθηκε απόψε.
«Η Μόσχα δίνει μάχη για (να προκαλέσει) μια παγκόσμια καταστροφή. Οι παράφρονες χρειάζονται την κατάρρευση των αγορών τροφίμων, χρειάζονται μια κρίση τιμών, χρειάζονται τις διαταραχές στην εφοδιαστική αλυσίδα», υποστήριξε ο Ουκρανός πρόεδρος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.