Μάικλ Γκόουβ: «Θα πάω διακοπές στην Εύβοια, δεν ανησυχώ για τις φωτιές» λέει ο Βρετανός υπουργός Στέγασης

Μάικλ Γκόουβ: «Θα πάω διακοπές στην Εύβοια, δεν ανησυχώ για τις φωτιές» λέει ο Βρετανός υπουργός Στέγασης

«Οι ελληνικές αρχές αντιμετώπισαν πολύ αποτελεσματικά την κατάσταση» δήλωσε ο Μάικλ Γκόουβ στο Sky News

maiklgoov
Την εμπιστοσύνη του στις ελληνικές αρχές για τη διαχείριση των πυρκαγιών διατύπωσε ο υπουργός Στέγασης της βρετανικής κυβέρνησης, Μάικλ Γκόουβ, ο οποίος, όπως είπε στο Sky News, σχεδιάζει τις επόμενες εβδομάδες να έρθει για διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Εύβοια.

«Οι ελληνικές αρχές αντιμετώπισαν πολύ αποτελεσματικά την κατάσταση» είπε ο Βρετανός υπουργός ενώ σε επόμενη ερώτηση για το αν θα ταξίδευε στη χώρα μας αποκάλυψε ότι «σχεδιάζω να πάω στην Ελλάδα σε λίγες εβδομάδες».

Μπροστά, δε, στην έκπληξη της δημοσιογράφου και στο ερώτημα «Θεέ μου, δεν ανησυχείτε καθόλου;», ο Μάικλ Γκόουβ απάντησε «φυσικά θέλω να βεβαιωθώ ότι ως κυβέρνηση θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να στηρίξουμε την Ελλάδα και τους τουρίστες μας εκεί. Αλλά όχι δεν ανησυχώ».

Ερωτηθείς, δε, αν θα πάει στη Ρόδο ή είναι από αυτούς που προτιμούν τη Σαντορίνη, ο Βρετανός υπουργός διευκρίνισε «οχι, δεν θα πάω Σαντορίνη, θα πάω σε ένα νησί που λέγεται Εύβοια».

Κλείσιμο
Michael Gove MP is 'heading to Greece next week'


Όπως σημείωσε στη συνέντευξή του ο Βρετανός υπουργός, το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας του έχει ανακοινώσει ότι είναι ασφαλές για τους Βρετανούς να ταξιδεύουν στη Ρόδο χαρακτηρίζοντας «ατυχές» το γεγονός οτι χρειάστηκε να εκκενωθούν ορισμένα τμήματα του νησιού.

«Είναι τραγικό ότι οι φωτιές έχουν καταστρέψει αυτό που για αρκετούς θα έπρεπε να είναι η πιο χαρούμενη περίοδος του έτους. Προφανώς οι φωτιές στη Ρόδο είναι τραγικές και η σκέψη μου είναι σε αυτούς που επηρεάζονται. Αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι, όπως είπε η υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας, οι φωτιές - αν και τρομακτικές - έχουν περιοριστεί σε ένα τμήμα του νησιού» πρόσθεσε ο κ. Γκόουβ.

Minister 'not worried' about heading to Greek island for holiday


Ειδήσες σήμερα:

Θρήνος για τους δύο πιλότους του Canadair - Πώς έγινε η τραγωδία με τη συντριβή στην Κάρυστο

Milla Sofia: Η ξανθιά influencer που κάνει «θραύση» με τα post της από Ελλάδα είναι δημιούργημα ΑΙ

Βίντεο: Νέο σόου Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι - Έβαλε δύο γκολ σε 13 λεπτά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης