Γαλλία: Επιστολή με ένα κομμένο δάχτυλο εστάλη στο Μέγαρο Ελιζέ

Γαλλία: Επιστολή με ένα κομμένο δάχτυλο εστάλη στο Μέγαρο Ελιζέ

Πληροφορίες θέλουν το κομμένο δάχτυλο ανήκει στον συντάκτη της επιστολής, που εικάζεται πως πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα

macron
Αναστάτωση προκάλεσε στις αρχές της εβδομάδας στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, ο εντοπισμός ενός κομμένου δαχτύλου, σε επιστολή που εστάλη στην προεδρική κατοικία.

Στην αποκάλυψη προχώρησε η γαλλική εφημερίδα Valeurs Actuelles, ενώ την επιβεβαίωσε και η αστυνομία, συμπληρώνοντας πως η συγκεκριμένη επιστολή εντοπίστηκε στις 10 Ιουλίου, ημέρα που ξεκίνησαν και οι σχετικές έρευνες σχετικά με απειλές για τη διάπραξη εγκλήματος ή αδικήματος κατά εκλεγμένου αξιωματούχου

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κομμένο δάχτυλο ανήκει στον συντάκτη της επιστολής, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, ενώ εικάζεται πως πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα.

Το Ελιζέ δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα για την υπόθεση.

Κλείσιμο
Περίπου 1.000-1.500 επιστολές και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθύνονται καθημερινά στον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν. Διαβάζονται και σκανάρονται από μια ομάδα 70 ατόμων, τα γραφεία των οποίων δεν βρίσκονται εντός του κτιρίου της προεδρίας.

Ο Μακρόν ρίχνει μια ματιά σε αυτήν την αλληλογραφία, που θεωρείται δείγμα της άποψης που εκφράζει η κοινή γνώμη και μερικές φορές απαντά αυτοπροσώπως σε κάποια από τα μηνύματα.


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός 50χρονος που πυροβολήθηκε μετά από διένεξη στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη

Οι ακτοπλόοι άρχισαν τις... εκπτώσεις - Η Seajets 12,5-15% και οι άλλες 20% μια ημέρα την εβδομάδα!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης