Ιταλία: «Αλληλέγγυα» με κοπέλα που κατηγορεί τον γιο πολιτικού για βιασμό δηλώνει η Μελόνι

Ιταλία: «Αλληλέγγυα» με κοπέλα που κατηγορεί τον γιο πολιτικού για βιασμό δηλώνει η Μελόνι

Η 22χρονη λέει ότι ο γιος του προέδρου της Γερουσίας είχε σεξουαλική επαφή μαζί της χωρίς η ίδια να αντιλαμβάνεται τι συνέβαινε

meloni_georgia
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην υπόθεση της εικοσιδιάχρονης κοπέλας η οποία κατηγορεί για βιασμό τον Λεονάρντο Λα Ρούσα, γιο του προέδρου της ιταλικής Γερουσίας, παίρνοντας το μέρος της καταγγέλλουσας.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ, η Ιταλίδα πρωθυπουργός δήλωσε: «Απ' την φύση μου, τείνω να είμαι αλληλέγγυα με μια κοπέλα που καταγγέλλει. Δεν με απασχολεί πόσος χρόνος θα χρειαστεί.

» Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Λεονάρτο Λα Ρούσα, καταλαβαίνω, ως μητέρα, τον πόνο του προέδρου της Γερουσίας, αλλά στη θέση του δεν θα έκανα καμία δήλωση για την υπόθεση. Ας μην αναμειχθεί η πολιτική με την υπόθεση».

Η Μελόνι τόνισε ότι «πριν από λίγες ημέρες η κυβέρνησή της ενέκρινε σχέδιο νόμου κατά της βίας σε βάρος των γυναικών» και ότι «η δουλειά της κυβερνητικής της ομάδας μιλά από μόνη της».

Κλείσιμο
Η 22χρονη κατέθεσε σε εισαγγελέα του Μιλάνου ότι στις 18 Μαΐου ο Λεονάρντο Λα Ρούσα (ο μικρότερος γιος του προέδρου της ιταλικής Γερουσίας), αφού ήπιαν μαζί ποτό σε κλαμπ, την πήγε στο σπίτι του. Όπως της αποκάλυψε την επομένη, είχε σεξουαλική επαφή μαζί της- όπως και ένας φίλος του- χωρίς η ίδια να αντιλαμβάνεται τι συνέβαινε.

O 19χρονος γιος του Ινιάτσιο Λα Ρούσα επιμένει ότι η σεξουαλική σχέση προέκυψε με την συναίνεση της κοπέλας. Αυτό που θα πρέπει να εξακριβωθεί, τώρα, είναι αν θα αποφασιστεί η παραπομπή του νέου σε δίκη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Ερντογάν στο ΝΑΤΟ για τα F-16: Ποτέ δεν τα χρησιμοποιήσαμε κατά της Ελλάδας και ούτε θα το κάνουμε

Καύσωνας Κλέων: Εγκύκλιος για μέτρα στο Δημόσιο – Τι προβλέπει για τηλεργασία και ευπαθείς ομάδες

ΣΥΡΙΖΑ: «Εμφύλιος» στο διαδίκτυο «για τα μάτια» της Έφης Αχτσιόγλου μεταξύ τρολ και φιλο-ΣΥΡΙΖΑ σάιτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης