Σύνοδος ΝΑΤΟ: Τον Αύγουστο θα ξεκινήσει η εκπαίδευση Ουκρανών πιλότων στα μαχητικά F-16
Δημιουργείται κέντρο εκπαίδευσης στη Ρουμανία
Ένας συνασπισμός 11 κρατών θα ξεκινήσει να εκπαιδεύει Ουκρανούς πιλότους να πετούν μαχητικά αεροσκάφη F-16 τον Αύγουστο στην Δανία, ενώ ένα κέντρο εκπαίδευσης δημιουργείται επίσης στη Ρουμανία δήλωσαν σήμερα αξιωματούχοι.
«Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα μπορούμε να δούμε αποτελέσματα στις αρχές του επόμενου έτους», δήλωσε ο Δανός υφυπουργός Άμυνας Τρολς Λουντ Πούλσεν σε δημοσιογράφους στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους.
Κράτη μέλη του ΝΑΤΟ, η Δανία και η Ολλανδία, ηγούνται των προσπαθειών ενός διεθνούς συνασπισμού για την εκπαίδευση πιλότων και προσωπικού υποστήριξης, τη συντήρηση αεροσκαφών και τελικά την προμήθεια F-16 στην Ουκρανία.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.