Τιτάν: Η τελευταία φωτογραφία πατέρα - γιου πριν μπουν στο μοιραίο υποβρύχιο

Τιτάν: Η τελευταία φωτογραφία πατέρα - γιου πριν μπουν στο μοιραίο υποβρύχιο

Ο Σαχζάντα Νταγούντ και ο 19χρονος γιος του, Σουλεμάν φαίνεται να ανυπομονούν για το ταξίδι

Dawood
Μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει τον Πακιστανό δισεκατομμυριούχο Σαχζάντα Νταγούντ και τον 19χρονο γιο του, Σουλεμάν, χαρούμενους και χαμογελαστούς λίγα λεπτά πριν επιβιβαστούν στο μοιραίο υποβρύχιο Titan.

Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε λίγη ώρα πριν από το ταξίδι του OceanGate προς το ναυάγιο του Τιτανικού, πατέρας και γιος φαίνεται να ανυπομονούν για το ταξίδι.

Και οι δύο είναι ντυμένοι κατάλληλα για το ταξίδι, φορούν ασορτί πορτοκαλί μπουφάν, γιλέκα ασφαλείας, ειδικά γάντια και κράνη.

Dawood
Κλείσιμο


Στο φόντο της τελευταίας εν ζωή φωτογραφίας τους διακρίνεται ένας γκρίζος ωκεανός που έμελλε να γίνει η τελευταία τους κατοικία.

Πιστεύεται ότι λίγα λεπτά μετά από αυτή τη φωτογραφία στις 18 Ιουνίου, οι Σαχζάντα και Σουλεμάν επιβιβάστηκαν στο υποβρύχιο Titan μαζί με άλλους τρεις - τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της OceanGate Στόκτον Ρας, τον διάσημο εξερευνητή του Τιτανικού Πολ Ανρί Ναρζολέ και τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο Χάμις Χάρντινγκ.

Dawood1

Μια άλλη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένεια Νταγούντ δείχνει τον πατέρα και τον γιο να μοιράζονται μια τρυφερή αγκαλιά πριν ξεκινήσουν για το τελευταίο τους ταξίδι.

Ειδήσεις σήμερα:

Δις ισόβια ξανά στον λέκτορα του ΑΠΘ που σκότωσε με αρσενικό τη γυναίκα του και τη γιαγιά της

Η Ευρώπη Κοσμίδη το «τερμάτισε» για τον δήμο Αχαρνών: Δεν χρειάζεται δήμαρχο, αλλά... γυναίκα που να τον γουστάρει τρελά


Trannos: Η ανάρτηση για το πρόβλημα υγείας του – «Είμαι στην τελική ευθεία»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης