Ο τράπερ Trannos φαίνεται πως είναι αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα με την υγεία του το τελευταίο διάστημα.
Δεν είναι λίγες οι φορές που ο γνωστός μουσικός χρειάστηκε να ακυρώσει κάποια από τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις. Έτσι αποφάσισε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, να απολογηθεί γι’ αυτές τις ακυρώσεις, ενώ όπως διευκρίνισε, βρίσκεται στην τελική ευθεία προκειμένου να επιλύσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Παρόλα αυτά, ο γνωστός τράπερ δεν εξήγησε τη φύση του προβλήματος.
«Λυπάμαι που τον τελευταίο καιρό μια έρχομαι και μια δεν έρχομαι στην περιοχή σας. Προσπαθώ να φτιάξω αυτό το πρόβλημα καιρό τώρα και είμαι στην τελική ευθεία. Ευχαριστώ για τη στήριξη και όλη την αγάπη. Υπόσχομαι να γυρίσω τεράστιος» έγραψε στην ανάρτηση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.