Γαλλία: Ο κόσμος καίγεται και ένας νεαρός παρακολουθεί το «χάος» τρώγοντας ένα λαχταριστό σάντουιτς

Γαλλία: Ο κόσμος καίγεται και ένας νεαρός παρακολουθεί το «χάος» τρώγοντας ένα λαχταριστό σάντουιτς

Το βίντεο έχει γίνει viral έχει και έχει συγκεντρώσει ήδη 1.000.000 προβολές

Γαλλία: Νεαρός παρακολουθεί το «χάος» τρώγοντας… ένα σάντουιτς
sandwich41414
Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, ενώ την περασμένη Πέμπτη στη Γαλλία διαδηλωτές και αστυνομικοί συγκρούονταν δύο 24ωρα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Γαλλοαλγερινού εφήβου Ναέλ από αστυνομικά πυρά, μια κάμερα κατέγραψε ένα εντελώς διαφορετικό στιγμιότυπο: έναν νεαρό άνδρα να κάθεται σε μια γωνιά και να τρώει το μεσημεριανό του. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Viral Video: France Police & Protestors Clash, Inches Away Man Eats Sandwich Undisturbed


Το βίντεο με τον διαδηλωτή να απολαμβάνει το σάντουιτς που είχε μαζί του έχοντας ως θέα μία φωτιά που είχαν βάλει νωρίτερα ταραξίες, έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρα στο Twitter.

Κλείσιμο
Από τη στιγμή που αναρτήθηκε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έχει συγκεντρώσει σχεδόν ένα εκατομμύριο προβολές.
Είναι πράγματι περίεργο: από τη μια πλευρά, οι διαδηλωτές να εκσφενδονίζουν αντικείμενα στους ένοπλους αστυνομικούς, στη μέση να μαίνεται μια πυρκαγιά και σε αυτή την τεταμένη ατμόσφαιρα, ένας νεαρός άνδρας να κάθεται αμέριμνος στην άκρη του δρόμου.
Η κάμερα εστιάζει στον αδιάφορο νεαρό να κάθεται σταυροπόδι σε ένα παγκάκι και να τρώει το μεσημεριανό του, ενώ γύρω του επικρατεί το... χάος.


@dailymail Man eats his sandwich as rioters and police clash in Nanterre 🇫🇷 #fyp #franceriots #sandwich #france #priorities ♬ original sound - Daily Mail

Πάντως, οι ακόλουθοι στο Twitter έχουν πάθει «πλάκα» με αυτό το σκηνικό.

«Δεν ήξερε αν ήταν το τελευταίο του σάντουιτς, οπότε έπρεπε να το απολαύσει», υποστήριξε με χιούμορ ένας ακόλουθος του Τwitter.

«Αυτός ο άνθρωπος δεν αφήνει τίποτα και κανέναν να μπει ανάμεσα σε αυτόν και το σάντουιτς με ζαμπόν», αστειεύτηκε ένας δεύτερος ακόλουθος.

«Το πιο γαλλικό πράγμα που θα δείτε σήμερα», έγραψε ένας τρίτος στο Twitter παρακολουθώντας το βίντεο που είναι πράγματι σαν να έχει βγει από... ταινία.

«Παρακολουθώντας το βίντεο, στην αριστερή πλευρά βλέπει κανείς ταραχές και από την άλλη, έναν... αραχτό νεαρό να τρώει το γεύμα του στη Ναντέρ, την πόλη όπου την περασμένη Τρίτη άφησε την τελευταία του πνοή ο 17χρονος Ναέλ από σφαίρα αστυνομικού επειδή δεν σταμάτησε σε τροχονομικό έλεγχο», σχολιάζει η αμερικανική εφημερίδα «New York Post».



Δείτε βίντεο: Γαλλία: Νεαρός παρακολουθεί το «χάος» τρώγοντας… ένα σάντουιτς
Γαλλία: Νεαρός παρακολουθεί το «χάος» τρώγοντας… ένα σάντουιτς


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μαντς Μίκελσεν προτιμάει να παίζει «χαμένους» παρά «χαριτωμένους» ρόλους

Οι γυναίκες που εντυπωσίασαν στην ορκωμοσία της νέας Βουλής

Ορκίστηκαν οι 300 της νέας Βουλής - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης