Πόλεμος στην Ουκρανία - ΔΝΤ: Ενέκρινε την εκταμίευση δόσης 890 εκατ. δολαρίων για το Κίεβο
Τα συνολικά κεφάλαια που έχει λάβει η Ουκρανία από τις 31 Μαρτίου, στο πλαίσιο της δανειακής σύμβασης με το ΔΝΤ, ανέρχονται σε περίπου 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι στιγμής
Το εκτελεστικό συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) ολοκλήρωσε σήμερα την πρώτη επισκόπηση-αξιολόγηση του δανειακού προγράμματος της Ουκρανίας, ύψους 15,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, επιτρέποντας στο Κίεβο να εκταμιεύσει άμεσα 890 εκατομμύρια δολάρια ως δημοσιονομική υποστήριξη, εν μέσω της συνεχιζόμενης αντεπίθεσης των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων εναντίον των ρώσων εισβολέων.
Ως εκ τούτου, τα συνολικά κεφάλαια που έχει λάβει η Ουκρανία από τις 31 Μαρτίου, στο πλαίσιο της δανειακής σύμβασης με το ΔΝΤ, ανέρχονται σε περίπου 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι στιγμής.
Το ΔΝΤ υπογραμμίζει ότι η ουκρανική κυβέρνηση σημείωσε «σημαντική πρόοδο» σε ό,τι αφορά την εκπλήρωση των δεσμεύσεών της, «υπό δύσκολες συνθήκες».
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές και αξέχαστες στιγμές.