Ρωσία: Συνταξιούχος έβαλε φωτιά σε γείτονα και κάρφωσε καμάκι στον λαιμό γυναίκας για ένα χωράφι

Ρωσία: Συνταξιούχος έβαλε φωτιά σε γείτονα και κάρφωσε καμάκι στον λαιμό γυναίκας για ένα χωράφι

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

rosia-sidaxiouxos
Τρομακτική εξέλιξη είχε το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στην περιοχή Πριμόρσκι Κράι κοντά στο Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας ανάμεσα σε έναν συνταξιούχο και γείτονές του για ένα χωράφι με τον ηλικιωμένο να τους επιτίθεται με αυτοσχέδιο φλογοβόλο και ψαροντούφεκο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες όλα συνέβησαν όταν γείτονας του Ρώσου συνταξιούχου επιχείρησε να τον ηρεμήσει για το χαντάκι που είχε ανοιχτεί σε ένα χωράφι πιστεύοντας ότι ο ηλικιωμένος κρατάει στα χέρια του έναν πυροσβεστήρα.

Αυτό, όμως, που κρατούσε ο συνταξιούχος δεν ήταν πυροσβεστήρας αλλά ένα αυτοσχέδιο φλογοβόλο με το οποίο έβαλε φωτιά στον γείτονά του όπως φαίνεται στο σκληρό βίντεο που ακολουθεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ



Το επεισόδιο, μάλιστα, δεν τελείωσε εκεί αλλά συνεχίστηκε με τον ηλικιωμένο να εκτοξεύει ένα καμάκι το οποίο καρφώθηκε στον λαιμό μιας γυναίκας τοπικής αξιωματούχου.

Τον ηλικιωμένο ακινητοποίησαν, τελικά, άλλοι αυτόπτες μάρτυρες πριν στο σημείο να φτάσουν αστυνομικοί που προχώρησαν στη σύλληψη του συνταξιούχου σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο άνδρας που δέχθηκε την επίθεση με το φλογοβόλο υπέστη εγκαύματα στο 60% του σώματός του και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο ενώ η γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να της αφαιρεθεί το καμάκι από το λαιμό και αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες.


Ειδήσεις σήμερα:

Τι ετοιμάζει ο Πούτιν για τον Πριγκόζιν; Όλα τα σενάρια μετά το διάγγελμα του Ρώσου προέδρου

Οι ειδικές αποστολές των νέων υπουργών και η επιστροφή του πρωινού καφέ στο Μαξίμου

Άγριο επεισόδιο με Μαροκινό που παρενόχλησε κοπέλα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης