Επεισόδιο με ξυλοδαρμό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Φιλίππου. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, Μαροκινός σε κατάσταση μέθης παρενόχλησε μια κοπέλα μπροστά από κατάστημα ψιλικών, στο οποίο συχνάζουν αλλοδαποί.
Στο σημείο βρισκόταν και ο σύντροφός της κοπέλας ο οποίος αντέδρασε και ζήτησε εξηγήσεις... Όπως μεταδίδει το thestival.gr ο Μαροκινός έσπασε ένα μπουκάλι και του επιτέθηκε, τραυματίζοντάς τον στο χέρι.
Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και άλλοι αλλοδαποί οι οποίοι επιτέθηκαν στον Μαροκινό, ενώ περαστικοί ειδοποίησαν ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Άμεσα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ και πέρασαν χειροπέδες στον πρωταγωνιστή του επεισοδίου.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.