Viral βίντεο: H τρυφερή στιγμή που σκυλίτσα συνειδητοποιεί ότι η ιδιοκτήτριά της είναι έγκυος

Viral βίντεο: H τρυφερή στιγμή που σκυλίτσα συνειδητοποιεί ότι η ιδιοκτήτριά της είναι έγκυος

«Το σκυλί μου καταλαβαίνει πως είμαι έγκυος», έγραψε στη λεζάντα η μέλλουσα μητέρα

skylos111
Ένα golden retriever και ένα μωράκι που μεγαλώνει μέσα στην κοιλιά της μητέρας του είναι οι «πρωταγωνιστές» ενός βίντεο  που έχει γίνει viral  στο TikTok. Πρόκειται για τη συγκλονιστική στιγμή που η σκυλίτσα καταλαβαίνει ότι το αφεντικό της κυοφορεί!

Στο βίντεο φαίνεται η αγάπη που τρέφει η σκυλίτσα  όχι μόνο στην ιδιοκτήτριά του, αλλά και στο πλασματάκι που έχει στην κοιλιά της.

Η αντίδραση του ζώου πραγματικά συγκινεί, καθώς φαίνεται να αντιλαμβάνετα πλήρως την κατάσταση και να συμπεριφέρεται με αντίστοιχη τρυφερότητα τόσο στην μέλλουσα μητέρα Liz Lovery, όσο και στο μωράκι που μπορεί να μην το βλέπει αλλά  διαισθάνεται την ύπαρξή του και το... ακούει να κλωτσά.

@lizlovery My dog realizing that I’m pregnant 🥹🐶👶🏻 #goldenretriever #pregnant #baby #dogs #pregnancy #dogsandbabies #goldenretrieverlife #puppies ♬ come into my arms - november ultra
Κλείσιμο



«Το σκυλί μου καταλαβαίνει πως είμαι έγκυος», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Η Lovery δήλωσε στο insider.com, ότι δεν εξεπλάγη από την αντίδραση του σκυλιού της, Winnie, καθώς είναι «εκ φύσεως πολύ διαισθητική και περίεργη», ενώ ο άλλος της σκύλος, ο 5χρονος Teddy «εξακολουθεί να αγνοεί την εγκυμοσύνη».

«Αλλά χάρηκα που απαθανάτισα αυτές τις στιγμές στην κάμερα, αφού η αντίδρασή της ήταν απίστευτα συγκινητική», είπε και πρόσθεσε: «Χαίρομαι που είναι τόσο δεμένη μαζί μου και μπόρεσε να καταλάβει τι συνέβαινε».

Η Lovery, η οποία ζει στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, περιμένει το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι, και η Winnie σίγουρα ξέρει ότι το «baby boom» έρχεται. «Αν μη τι άλλο, θα έλεγα ότι με ακολουθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο περισσότερο απ’ ό,τι πριν», δήλωσε η Lovery.

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυάγιο στην Πύλο: «Υγρός τάφος» η Μεσόγειος - Περίπου 600 μετανάστες στο σκάφος που βυθίστηκε, γυναίκες και παιδιά στα αμπάρια

Λαμία: Απίστευτο βίντεο - Χτύπησε με το μηχανάκι 5χρονο, τον κλώτσησε και τον εγκατέλειψε

Νάνα Μούσχουρη: Ο γνωστός Ιταλός φαρσέρ Τομάσο Ντεμπενεντέτι πίσω από τον ψεύτικο θάνατο της

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης