Στην εκδήλωση παρέστη και ο Λεόν Γκοτιέ, ο τελευταίος επιζών -στα 100 του πλέον- από την ομάδα των 177 Γάλλων καταδρομέων που έλαβαν μέρος στη στρατιωτική επιχείρηση.
Κατά τη διάρκεια της σχετικής τελετής, που έγινε στην περιοχή του Καλβαντός, έλαβαν τον πράσινο μπερέ τους οι 21 άνδρες που πέρασαν επιτυχώς τις δοκιμασίες επιλογής καταδρομέων φέτος στη Γαλλία.
Ο πρώτος έλαβε τον μπερέ από τον Γκοτιέ, ενώ στους υπόλοιπους τους παρέδωσαν η πρωθυπουργός Ελιζαμπέτ Μπορν και ο υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων Σεμπαστιέν Λεκορνού.
Η ομάδα των Γάλλων κομάντο που έλαβε μέρος στην απόβαση στη Νορμανδία έφερε την ονομασία Kieffer, εκπαιδεύτηκε στη Σκωτία και τα μέλη της συνήθιζαν να φορούν τους μπερέδες «ξαπλωμένους στα δεξιά» στο κεφάλι τους, με το σήμα στα αριστερά.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;