Τέσσερις γυναίκες έχουν διατυπώσει κατηγορίες κατά του Άλαν για παρενόχληση, με τον ίδιο να παραδέχεται μόνο μία περίπτωση.
Από την πλευρά του ο Μπάιρον Γκρόοτ, μέλος του ΔΣ της εταιρείας και προσωρινός του αντικαταστάτης, είπε ότι οι κατηγορίες θα μπορούσαν να αποσπάσουν την Tesco από το έργο της. Η εταιρεία δήλωσε ότι δεν έχει κάνει «καμία διαπίστωση» ότι έγινε αδίκημα.
Δημοσίευμα του Guardian είχε αναφέρει ότι πέρυσι ο Άλαν είχε αγγίξει μία υπάλληλο της Tesco κατά την ετήσια συνέλευση των μετόχων του γίγαντα των σούπερ μάρκετ. Υποστήριζε επίσης ότι «άρπαξε» μία υπάλληλο σε εκδήλωση του CBI το 2019.
Το δημοσίευμα υποστήριζε ότι ο Άλαν έκανε ένα σχόλιο σχετικά με το φόρεμα και τα οπίσθια μιας υπαλλήλου του CBI το 2021. Ο τέως πρόεδρος δήλωσε ότι δεν θυμάται αυτό το περιστατικό, ωστόσο έχει παραδεχτεί ότι σχολίασε μια εργαζόμενη του CBI στα τέλη του 2019 σχετικά με ένα φόρεμα που ταίριαζε στη σιλουέτα της.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.