— اسراء أردوغان - Esra Erdoğan (@EssraTurke) May 14, 2023
Η κόρη του Τούρκου προέδρου, δηλώνει κοινωνιολόγος.
Το 2004 στον γάμο της είχε παραβρεθεί και ο τότε Έλληνας πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.
Η ίδια κάνει αρκετές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τοποθετείται αναφορικά με τα πολιτικά της χώρας. Επιλέγει πάντοτε να σχολιάζει στα αραβικά και όχι στα τουρκικά.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.