Βασιλιάς Κάρολος: «Τα πήρε» ο Χάρι από τον οίκο Dior; Έξαλλοι οι Βρετανοί για το φράκο του στη στέψη του Καρόλου

Βασιλιάς Κάρολος: «Τα πήρε» ο Χάρι από τον οίκο Dior; Έξαλλοι οι Βρετανοί για το φράκο του στη στέψη του Καρόλου

Ο γαλλικός οίκος μόδας έγραψε στο Twitter ότι το φράκο είναι δική του δημιουργία και οι χρήστες κατηγορούν τον Χάρι ότι πληρώθηκε για να το φορέσει 

harri-prince-dior
Ιδιαίτερα κομψά ντυμένος ήταν ο δούκας του Σάσεξ, Χάρι,  στη στέψη του πατέρα του  Καρόλου που τελέστηκε το Σάββατο στο Αβαείο του Ουέστμινστερ. Το «μαύρο πρόβατο» του Μπάκιγχαμ φορούσε ένα φράκο τριών τεμαχίων, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, όπως γράφει μεταξύ άλλων η βρετανική εφημερίδα «The Sun».

Ο «αντάρτης» των βασιλικών βρετανικών ανακτόρων που εγκατέλειψε το Παλάτι για να ζήσει στην Καλιφόρνια μαζί με την οικογένειά του, ήταν καλοντυμένος και αυτό που σχολιάστηκε έντονα είναι ότι φόρεσε τα παράσημά του χωρίς την στολή του, καρφιτσώνοντάς τα στο σμόκιν.



Όταν όμως ο γαλλικός οίκος «Dior» αποκάλυψε μέσω των social media ότι αυτός έντυσε τον κοκκινομάλλη σύζυγο της Μέγκαν Μαρκλ για την τελετή στέψης του πατέρα του, Βασιλιά Καρόλου, στο Αβαείο του Ουέστμινστερ, υπήρξαν καυστικά σχόλια και για τις δύο πλευρές: Όχι μόνο για τον δούκα του Σάσεξ αλλά και για τον οίκο μόδας.

Κλείσιμο


Σε ανάρτησή του στο Twitter, o οίκος «Dior» έγραψε ότι, το κοστούμι που φορούσε ο Χάρι, ήταν δικής του ραφής προκαλώντας την οργή πολλών Βρετανών χρηστών. «Ραφή για βασιλικό μέλος. Ο οίκος Dior είχε την τιμή να ντύσει τον πρίγκιπα Χάρι, δούκα του Σάσεξ, για τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου, με σχέδιο του Κιμ Τζόουνς» αναφέρθηκε. Επιπλέον, ο οίκος μόδας κάλεσε τους Βρετανούς να κοιτάξουν με προσοχή το πρωινό κοστούμι τριών κομματιών που φορούσε ο αδερφός του πρίγκιπα Ουίλιαμ.



Το τιτίβισμα του οίκου Dior προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τους ένθερμους υποστηρικτές του βασιλικού Οίκου να αντιδρούν στην επιλογή του Χάρι όχι μόνο να φορέσει κοστούμι γαλλικού οίκου, αλλά και να το διατυμπανίσει εμμέσως πλην σαφώς.  Θεώρησαν, δηλαδή, ότι για να προβεί ο οίκος «Dior» στη σχετική ανακοίνωση, ο δούκας του Σάσεξ είχε κάνει εμπορική συμφωνία μαζί του, επωφελούμενος της ιστορικής ημέρας του πατέρα του. Πίστευαν δηλαδή ότι ο Χάρι «εξαργυρώνει» την εμφάνισή του στη τελετή στέψης του πατέρα του, λέγοντας πως είτε πήρε δωρεάν το φράκο, είτε ακόμη και πληρώθηκε για να το φορέσει. 

«Ουάου, εμπορεύεται την στέψη; Ήταν αυτή η συμφωνία για ένα δωρεάν κοστούμι; Μάθετε πού να μην ψωνίζετε στο μέλλον», έγραψε ένας χρήστης σχολιάζοντας ειρωνικά την ενδυματολογική επιλογή του συζύγου της Μέγκαν Μαρκλ.

Υπήρξαν όμως και ορισμένοι χρήστες που τα «έβαλαν» με τον οίκο Dior:  «Αυτό είναι πολύ αηδιαστικό. Πώς ένας oίκος μόδας θα "επιβεβαίωνε" τι φοράει ένα μέλος βασιλικής οικογένειας. Είναι τόσο φτηνό και χαζό», σχολιάζει ένας εξ αυτών. Ένας τρίτος χρήστης προτίμησε να μην είναι τόσο επικριτικός με τον Χάρι και του πρότεινε την επόμενη φορά να είναι πιο διακριτικός:  «Προσωπικά δεν θα ανέφερα ότι υπήρχε κάποια σχέση. Μερικές φορές η διακριτικότητα είναι το καλύτερο μέρος της ανδρείας».

Ειδήσεις σήμερα:

Τύρναβος: Σύλληψη τεσσάρων ανήλικων μετά την καταγγελία 22χρονης για ομαδικό βιασμό

Θεσσαλονίκη: Κάναμε γκράφιτι λένε οι κουκουλοφόροι μετά την καταδίωξη στις ταράτσες

Youth Pass: Επιταγή 150 ευρώ σε κάθε νέο που γίνεται 18 ετών - Πού θα χρησιμοποιείται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης