Στέψη Βασιλιά Καρόλου: Πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι - Ο εκλεκτός και ο... κομπάρσος

Στέψη Βασιλιά Καρόλου: Πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι - Ο εκλεκτός και ο... κομπάρσος

Ο Χάρι έχει την ταμπέλα του κακού παιδιού που απαρνήθηκε τη βασιλεία και αυτοεξορίστηκε στην Αμερική, ενώ ο Ουίλιαμ είναι το ακριβώς αντίθετο, αναλαμβάνοντας πλήρως τις ευθύνες του

ΗΑΡΡΥ__2
Παρά τα χαμόγελα και την επιμελή προσπάθεια να δείχνει άνετος και χαρούμενος, ορισμένα πλάγια βλέμματα του πρίγκιπα Χάρι προς τον αδελφό του, τον Ουίλιαμ, ήταν αρκετά για να αποκαλύψουν κάποια βαθύτερα συναισθήματα. Εξάλλου, στην τελετή στέψης του Καρόλου Γ' ως νέου βασιλέα της Μεγάλης Βρετανίας, ο ένας γιος -ο Ουίλιαμ- είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, φορώντας την απαστράπτουσα στρατιωτική στολή του και συνοδεύοντας τον πατέρα του ως το θρόνο, ενώ ο Ουίλιαμ ήταν χαμένος κάπου ανάμεσα στο πλήθος της προσκεκλημένης αριστοκρατίας.

Βάσει κοινής λογικής, θεωρείται απίθανο ότι ο Χάρι δεν ένιωσε μειονεκτικά, σαν αποσυνάγωγος ή ακόμη και κάπως παρείσακτος στο μεγαλειώδες γεγονός, αντικειμενικά ένα από τα πλέον σημαντικά για την οικογένειά του, αλλά και για την δική του ζωή. Ο Χάρι είναι ο απωλολώς υιός, το κακό παιδί που απαρνήθηκε τη βασιλεία και αυτοεξορίστηκε στην Αμερική, ενώ ο Ουίλιαμ είναι το ακριβώς αντίθετο, αναλαμβάνοντας πλήρως τις ευθύνες του ως μέλλων βασιλιάς της χώρας του. «Δύο κόσμοι χωριστά», κατά κυριολεξίαν.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csf6jviby0g1)


Επίσης, ενώ οι προβολείς της παγκόσμιας δημοσιότητας στόχευαν στην απαστράπτουσα Κέιτ Μίντλετον, ο Χάρι δεν μπορεί να μην ένιωσε έστω και ένα μικρό τσίμπημα φθόνου. Εάν δεν είχε κοντραριστεί τόσο άγρια με τον πατέρα και τον αδελφό του, αποποιούμενος τον ίδιο του τον τίτλο ευγενείας ως Δούκα του Σάσεξ, δίπλα στην Κέιτ θα βρισκόταν η Μέγκαν Μαρκλ, η δική του σύζυγος και μητέρα των δύο παιδιών τους.
 

Ο πρίγκιπας Χάρι, με κάποια παράσημα καρφιτσωμένα στο κοστούμι του, προσήλθε στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ χαμογελαστός, δίπλα στις πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη, τις εξαδέλφες και τους συζύγους τους. Αντάλλαξε, κάπως αμήχανες όπως παρατήρησαν Βρετανοί δημοσιογράφοι, χειραψίες και χαιρετισμούς με άλλους παρισταμένους και πήρε θέση εν αναμονή της άφιξης του πατέρα του.
Κλείσιμο
 


Ο Χάρι μετέβη στη Βρετανία μόνος, χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ, ταξιδεύοντας από τις ΗΠΑ ειδικά για την στέψη του πατέρα του. Ωστόσο, σχεδόν τίποτα δεν έγινε γνωστό για το πώς ο πρίγκιπας πέρασε τις 24ωρες στην πατρίδα του πριν από την έναρξη του τελετουργικού. Υποτίθεται πως, ανήμερα της στέψης, ο βασιλιάς Κάρολος απηύθυνε πρόσκληση στον γιο του να παρακαθήσει στο επίσημο δείπνο, υπό τύπον κλάδου ελαίας και απόπειρας συμφιλίωσης. Έως το απόγευμα του Σαββάτου δεν είχει γίνει γνωστό το εάν ο Χάρι είχε αποδεχθεί ή όχι την πρόσκληση του πατέρα του και άνακτα πλέον της Μεγάλης Βρετανίας.

Ειδήσεις σήμερα

Βασιλιάς Κάρολος: Λάμψη και υψηλοί προσκεκλημένοι στη δεξίωση στο Μπάκιγχαμ

Χανιά: «Μπαμπά πνίγομαι» - Δόκιμος αστυφύλακας παρασύρθηκε από χείμαρρο

Σοφία Ζουκ: Από πρωταθλήτρια του Wimbledon και «νέα Σαράποβα»... αστέρι του OnlyFans - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης