Μαντλίν ΜακΚάν: 16 χρόνια μετά την εξαφάνισή της, η αδελφή της μιλά δημόσια για πρώτη φορά

Μαντλίν ΜακΚάν: 16 χρόνια μετά την εξαφάνισή της, η αδελφή της μιλά δημόσια για πρώτη φορά

Η Αμελί ΜακΚάν είναι πλέον 18 ετών - «Είναι ωραίο που είμαστε όλοι εδώ αλλά η περίσταση είναι θλιβερή» είπε στην τελετή για τα 16 χρόνια από την εξαφάνιση της αδελφής της

madlin2
Δεκαέξι ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η μικρούλα Μαντλίν ΜακΚάν εξαφανίστηκε από ένα ενοικιαζόμενο σπίτι όπου παραθέριζαν οι γονείς της στην παραθαλάσσια πόλη Πράια ντα Λουζ, στην Πορτογαλία.

Προχθές το βράδυ, η οικογένεια του κοριτσιού, που δεν έπαψε στιγμή να ελπίζει και να την αναζητεί όλα αυτά τα χρόνια, διοργάνωσε μια τελετή με κεριά αφιερωμένη στη Μαντλίν, με αφορμή τη θλιβερή επέτειο της εξαφάνισης.



Στην τελετή έδωσε το παρών και η 18χρονη σήμερα μικρότερη αδελφή της Μαντλίν, ονόματι Αμελί, η οποία φωτογραφήθηκε δίπλα στους γονείς της. Σύμφωνα με την Daily Mail πρόκειται για τις πρώτες φωτογραφίες του κοριτσιού που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τότε που ήταν νήπιο, και δίνουν μια εικόνα για το πώς μπορεί να μοιάζει η μεγαλύτερη αδελφή της ως ενήλικη.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, που δημοσίευσε φωτογραφίες της κοπέλας, η Αμελί έφτασε με τους γονείς της, Κέιτ και Τζέρι ΜακΚάν, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο χωριό της οικογένειας στο Λέστερσιρ.

«Είναι ωραίο που είμαστε όλοι εδώ αλλά η περίσταση είναι θλιβερή» ανέφερε στη πρώτη δημόσια δήλωσή της. Ο δίδυμος αδελφός της Αμελί απουσίαζε για άγνωστους λόγους.



Κλείσιμο
Το κορίτσι, που σύντομα σχεδιάζει να ξεκινήσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο, έφτασε στο σημείο της τελετή ντυμένη απλά, και προσευχήθηκε μαζί με τους δικούς της και τους φίλους της οικογένειάς της για τη Μαντλίν και άλλα παιδιά που αγνοούνται. Κατά τη διάρκεια της τελετής άναψε ένα κερί για την Μαντλίν και το εναπόθεσε στο μνημείο που κοσμούσαν φωτογραφίες της αδελφούλας της.





Ειδήσεις σήμερα:

Τραγικός θάνατος για 16χρονη στην Ιταλία: Της έπεσε στην μπανιέρα το κινητό που φόρτιζε ενώ μιλούσε με φίλη της

Λίστα με στόχους είχε φτιάξει ο 14χρονος που σκότωσε 9 άτομα σε δημοτικό σχολείο στο Βελιγράδι

Ποια είναι η Κέρι Ράσελ, η «Διπλωμάτισσα» που σαρώνει στο Netflix
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης