Βρετανία: Συνελήφθη άνδρας έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ - Πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη

Βρετανία: Συνελήφθη άνδρας έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ - Πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, πέταξε φυσίγγια κυνηγετικού όπλου στους χώρους του παλατιού - Η βασιλική οικογένεια δεν βρισκόταν στο παλάτι τη στιγμή του συμβάντος

buckingham-m
Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ βρέθηκαν υπό αστυνομικό κλοιό απόψε, όταν ένας άνδρας πέταξε φυσίγγια κυνηγετικού όπλου στο έδαφος έξω από τη βασιλική κατοικία.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία έκανε γνωστό ότι οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα γύρω στις 7 το απόγευμα (τοπική ώρα), όταν πλησίασε τις πύλες του Παλατιού και πέταξε «αριθμό αντικειμένων» στο χώρο των ανακτόρων.



Η αστυνομία πρόσθεσε ότι τα αντικείμενα βρέθηκαν και ότι ο άνδρας βρίσκεται πλέον υπό κράτηση, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του και μια «ύποπτη τσάντα».

Κλείσιμο

Παράλληλα, οι Αρχές προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη στο σημείο, σύμφωνα με το BBC.

«Αστυνομικοί συνέλαβαν γρήγορα έναν άνδρα γύρω στις 7 το απόγευμα της Τρίτης 2 Μαΐου, αφού πλησίασε τις πύλες του παλατιού του Μπάκιγχαμ και πέταξε μια σειρά από αντικείμενα - που πιθανολογείται ότι ήταν φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, στους χώρους του παλατιού. Αυτά έχουν ανακτηθεί και θα μεταφερθούν για εξειδικευμένη εξέταση. Δεν υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς ή τραυματισμούς. Ο άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για κατοχή όπλου και θα τεθεί υπό κράτηση» αναφέρθηκε σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, κανείς από τη βασιλική οικογένεια δεν βρισκόταν στο παλάτι τη στιγμή του συμβάντος.

Οι δρόμοι στην περιοχή άνοιξαν λίγο μετά τις 23.30 (ώρα Ελλάδας) ενώ η αστυνομία υπογράμμισε ότι δεν αντιμετωπίζει το θέμα ως τρομοκρατικό.

Υπενθυμίζεται ότι οι βρετανικές αρχές βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού λόγω της επικείμενης στέψης του βασιλιά Καρόλου το ερχόμενο Σάββατο.

Ειδήσεις σήμερα

Αποκλεισμός Κασιδιάρη: Πώς αλλάζει τα εκλογικά δεδομένα η απόφαση του Αρείου Πάγου

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν 16χρονο επειδή φορούσε μπλούζα διαφορετικής ομάδας

Σάλος και στη μουσική με την ΑΙ - Κατασκεύασαν τραγούδι που έγινε viral χωρίς να το καταλάβει κανείς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης