Τουρκία: Σε... αγώνα δρόμου ο Ερντογάν πριν από τις εκλογές - Η προσευχή στην Αγία Σοφία και τα γλυκά στους δημοσιογράφους

Τουρκία: Σε... αγώνα δρόμου ο Ερντογάν πριν από τις εκλογές - Η προσευχή στην Αγία Σοφία και τα γλυκά στους δημοσιογράφους

Έχει κάνει ειδικές εξαγγελίες για την ανακάλυψη κοιτασμάτων φυσικού αερίου

erdogan-glika
Στο δικό του... ράλι επιδίδεται ο Τούρκος πρόεδρος λίγο πριν από τις εκλογές στη χώρα του. Μαζί με την παροχολογία, προβαίνει σε κινήσεις υψηλού συμβολισμού. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσευχήθηκε για το Μπαϊράμι στην Αγία Σοφία.

Το Μπαϊράμι είναι η γιορτή με την οποία τελειώνει ο ιερός μήνας του Ραμαζανιού και ο Τούρκος πρόεδρος κέρασε γλυκά τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από την Αγία Σοφία.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε εκ νέου στις εξαγγελίες του για την ανακάλυψη κοιτασμάτων φυσικού αερίου και τη σύνδεσή τους στο εθνικό δίκτυο της χώρας.

Κλείσιμο


Σε δηλώσεις του μετά την προσευχή του και ερωτηθείς για το φυσικό αέριο, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είπαμε ό,τι πρέπει να ειπωθεί για το φυσικό αέριο της Μαύρης Θάλασσας χθες το βράδυ. Θα φέρουμε φυσικό αέριο στη χώρα μας δωρεάν, πρώτα για έναν μήνα και μετά για έναν χρόνο. Είθε ο Αλλάχ να κάνει όλα τα αποθέματά μας καρποφόρα».

Επίσης, αναφορικά με τις εκλογές στην Τουρκία που πλησιάζουν, ο Ερντογάν είπε, εξαπολύοντας νέα επίθεση τους πολιτικούς του αντιπάλους: «Δεν πρόκειται να αξιολογήσω τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν ορισμένοι πρόεδροι κομμάτων. Δεν είμαι στην προσδοκία κέρδους. Ο τρομοκράτης θα ενεργεί πάντα έτσι. Ως κόμμα, έχουμε ζήσει τον τρόμο. Κάποιοι αρχηγοί κομμάτων που αγνοούσαν όσα λέγαμε, όταν δέχθηκαν επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, προσπάθησαν να κερδίσουν από αυτό».

Ειδήσεις σήμερα:

Στο σφυρί για χρέη βίλες, εργοστάσια και σκάφη επωνύμων

Λέσβος: Η κόρη μου έπινε, λέει ο πατέρας της 49χρονης που έβαλε φωτιά στον σύζυγό της

Ο Έλον Μασκ έχασε 13 δισ. δολάρια σε… απευθείας μετάδοση μέσα σε ένα 24ωρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης