Ρωσίδα προσπάθησε να σκοτώσει τη σωσία της με δηλητηριασμένο cheesecake – Θα μπει φυλακή 21 χρόνια

Ρωσίδα προσπάθησε να σκοτώσει τη σωσία της με δηλητηριασμένο cheesecake – Θα μπει φυλακή 21 χρόνια

Την εποχή της απόπειρας δολοφονίας οι δύο γυναίκες έμοιαζαν αρκετά, καθώς είχαν σκούρα μαλλιά ίδιο χρώμα επιδερμίδας και μιλούσαν ρώσικα

Russian_Women_Exof
Μια Ρωσίδα καταδικάστηκε σε 21 χρόνια φυλάκισης επειδή προσπάθησε να σκοτώσει τη σωσία της Νέα Υόρκη. Η Viktoria Nasyrova έδωσε στην αισθητικό της, Olga Tsvyk, ένα κομμάτι δηλητηριασμένο cheesecake στις 28 Αυγούστου 2016 και στη συνέχεια της έκλεψε το διαβατήριο και την άδεια εργασίας της.

Στο άκουσμα της ποινής, η 47χρονη Nasyrova έβρισε τον δικαστή. Ο εισαγγελέας την αποκάλεσε «αδίστακτη και σατανική».

Η Nasyrova «θα μείνει στη φυλακή για μεγάλο χρονικό διάστημα επειδή προσπάθησε να δολοφονήσει την σωσία της για να αποκομίσει προσωπικό κέρδος και όφελος», πρόσθεσε η εισαγγελέας.

viktoria-nasyrova-comp


Οι ένορκοι άκουσαν ότι την ημέρα της απόπειρας δολοφονίας, η Nasyrova πήγε στο σπίτι της Tsvyk στο Queens με ένα κουτί cheesecake - έφαγε δύο κομμάτια η ίδια και πρόσφερε το τρίτο, δηλητηριασμένο κομμάτι στο 35χρονο τότε θύμα.

Η αισθητικός άρχισε να κάνει εμετό και πήγε να ξαπλώσει. Υπέστη παραισθήσεις και έφτασε πολύ κοντά στο να πάθει καρδιακή προσβολή.

Μια φίλη της τη βρήκε αναίσθητη την επόμενη μέρα, με τα ρούχα της αλλαγμένα. Η γυναίκα φορούσε δαντελωτά εσώρουχα και είχε χάπια διάσπαρτα στο πάτωμα, σαν να είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Όταν τελικά επέστρεψε στο σπίτι της, έλειπαν το ουκρανικό διαβατήριο και η άδεια εργασίας τηςστις ΗΠΑ, κοσμήματα και 4.000 δολάρια σε μετρητά.

Κλείσιμο
Russians


Εκείνη την εποχή, η Tsvyk και η Nasyrova έμοιαζαν αρκετά, είχαν σκούρα μαλλιά, ίδιο χρώμα επιδερμίδας και ήταν και οι δύο ρωσόφωνες.

Η φαιναζεπάμη, ένα ισχυρό ηρεμιστικό, ανιχνεύθηκε σε υπολείμματα του γλυκού και τα χάπια που ήταν σκορπισμένα στο πάτωμα επιβεβαιώθηκε ότι ήταν το ίδιο φάρμακο.

Η Nasyrova, η οποία ζούσε στο Μπρούκλιν, καταδικάστηκε τον Φεβρουάριο για απόπειρα δολοφονίας, επίθεση και παράνομη φυλάκιση.

Διαβολικό σχέδιο
Ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Κουίνς περιέγραψε τη Nasyrova την Τετάρτη ως «μια εξαιρετικά επικίνδυνη γυναίκα» που είχε επινοήσει ένα «διαβολικό» σχέδιο για να εκμεταλλευτεί τη φίλη της.

Ο δικαστής διέταξε επίσης ότι μετά την αποφυλάκισή της θα τελεί υπό την εποπτεία του δικαστηρίου για πέντε χρόνια.

Η Tsvyk που μίλησε στο δικαστήριο πριν την ανακοίνωση της ποινής είπε: «Της ήταν εύκολο να κλέψει και να σκοτώσει».

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Nasyrova έμπλεκε με το νόμο.

Το 2015, η Ιντερπόλ είχε εκδόσει ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία μιας γυναίκας στη Ρωσία. Κατηγορείται ότι σκότωσε τη γειτόνισσά της και έκλεψε τις οικονομίες της.

Η Nasyrova, η οποία, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, είναι πρώην dominatrix, έχει επίσης κατηγορηθεί για ναρκωτικά και ληστεία ανδρών που γνώρισε σε ιστοσελίδες γνωριμιών.

Τα εγκλήματά της - τόσο τα φερόμενα όσο και τα καταδικασθέντα - αποτέλεσαν αντικείμενο ντοκιμαντέρ της ερευνητικής εκπομπής 48 Hours του CBS το 2017.

Ειδήσεις σήμερα:

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιαρισμένος ο Κηφισός


Πληρωμές: Πότε θα δοθούν οι κύριες - επικουρικές συντάξεις και τα επιδόματα


Φαρμακευτική μονομαχία στο Τik Tok: Οzempic εναντίον Mounjaro για την δραστική απώλεια κιλών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης