Το αεροπλάνο μετέφερε 300 επιβάτες και η πτήση, με προορισμό τη Νέα Υόρκη, θα διαρκούσε οκτώ ώρες. Το πλήρωμα, αφού διαπίστωσε ότι τα καζανάκια στις πέντε από τις οκτώ τουαλέτες δεν λειτουργούσαν, αποφάσισε να επιστρέψει το αεροπλάνο στη Βιέννη, εξήγησε μια εκπρόσωπος της εταιρείας μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Όπως είπε, είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται μια τέτοια «τεχνική βλάβη» σε αεροσκάφος της Austrian Airlines. Οι επιβάτες συνέχισαν το ταξίδι τους με άλλες πτήσεις Η βλάβη επιδιορθώθηκε σήμερα και το Boeing 777 είναι και πάλι στη διάθεση της εταιρείας.
Το Red Bull Mad Mike Tour έρχεται σε Κρήτη, Πήλιο και Θεσσαλονίκη και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη – Δράση στο φουλ από την πρώτη μέχρι την τελευταία στροφή
Η ετήσια εκδήλωση της L’Oréal Hellas αποτέλεσε μια πολυεπίπεδη εμπειρία που γιόρτασε με κάθε επισημότητα τα 56 χρόνια της αγαπημένης εταιρείας στην Ελλάδα.