Η Ρωσία και η Κίνα δεν σχηματίζουν στρατιωτική συμμαχία, διαβεβαίωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σε τηλεοπτική του συνέντευξη που μεταδόθηκε σήμερα, επισημαίνοντας ότι η στρατιωτική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών είναι διαφανής.
«Δεν σχηματίζουμε μια στρατιωτική συμμαχία με την Κίνα», δήλωσε ο Πούτιν, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Interfax. «Ναι, συνεργαζόμαστε στον στρατιωτικοτεχνικό τομέα. Δεν το κρύβουμε. Όλα είναι διαφανή, δεν υπάρχει κανένα μυστικό», πρόσθεσε ο ίδιος.
Αντιθέτως ο Ρώσος πρόεδρος εκτίμησε ότι δυτικές χώρες, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ προσπαθούν να δημιουργήσουν περισσότερες παγκόσμιες συμμαχίες.
«Για αυτόν τον λόγο ακριβώς Δυτικοί αναλυτές λένε -- δεν το λέμε εμείς, εκείνοι το λένε-- ότι η Δύση αρχίζει να σχηματίζει έναν νέο άξονα που μοιάζει με αυτόν που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1930 από τα φασιστικά καθεστώτα της Γερμανίας και της Ιταλίας και τη μιλιταριστική Ιαπωνία», σημείωσε ο Πούτιν.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.