Ντόναλντ Τραμπ: Θα με συλλάβουν την Τρίτη, διαδηλώστε!

Ντόναλντ Τραμπ: Θα με συλλάβουν την Τρίτη, διαδηλώστε!

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δεν λέει γιατί θα τον συλλάβουν

trump_mesa
Αίσθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στις ΗΠΑ η ανάρτηση του πρώην προέδρου της χώρας, Ντόναλντ Τραμπ ότι αναμένει να συλληφθεί «την ερχόμενη Τρίτη».

Σε ανάρτησή του ο Τραμπ αναφέρει ότι «ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών που προηγείται και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ θα συλληφθεί την ερχόμενη Τρίτη».

«Διαδηλώστε, διεκδικήστε πίσω το έθνος μας» πρόσθεσε στην ανάρτησή του ο Τραμπ.



Αν και στην ανάρτηση δεν γίνεται καμία αναφορά στο γιατί θα γίνει η σύλληψή του, η νομική του ομάδα, όπως αναφέρει το CNN, περιμένει ότι αυτό θα γίνει σύντομα και ετοιμάζεται στο παρασκήνιο για τα επόμενα βήματά της. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το FOX η δίωξη που θα οδηγήσει σε σύλληψη θα αφορά πληρωμές που έκανε ως υποψήφιος πρόεδρος το 2016 για να εξασφαλίσει τη σιωπή ορισμένων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και για τον φερόμενο χρηματισμό της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς. Από την πλευρά του το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει ότι η έρευνα που μπορεί να οδηγήσει στη σύλληψη του αφορά 130.000 δολάρια που δόθηκαν πριν την ψηφοφορία του 2016 προκειμένου η Στόρμι Ντάνιελς να μην δημοσιοποιήσει τη σχέση που είχαν στο παρελθόν.

Δημοσιεύματα σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης διέρρεαν την Παρασκευή ότι ο εισαγγελέας του Μανχάταν, Άλβιν Μπραγκ, είχε ζητήσει από τις αρχές ασφαλείας της Νέας Υόρκης να ξεκινήσουν προετοιμασίες για τα ζητήματα ασφαλείας που θα δημιουργούσε μια πιθανή έγκληση του Τραμπ με δικηγόρο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ να δηλώνει ότι αν αυτό συμβεί ο Τραμπ θα εμφανιστεί αυτοπροσώπως στο Μανχάταν.

Ο Τραμπ εμφανίζεται να έχει εκφράσει παράπονα σε συνεργάτες του ότι θα είναι ο μοναδικός σε βάρος του οποίου θα ασκηθούν διώξεις γιατί ο εισαγγελέας Μπραγκ «τον μισεί».

Συνεργάτες του Τραμπ, πάντως, φέρονται να τον καλούν να μην καλεί σε διαδηλώσεις φοβούμενοι για την εικόνα που θα δημιουργηθεί αν υπάρξει μια μεγάλη διαδήλωση στο Μανχάταν που θα τεθεί εκτός ελέγχου ή ακόμα χειρότερα θα θυμίζει την εισβολή στο Καπιτώλιο από οπαδούς του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, στις 6 Ιανουαρίου 2021.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρέμος σε Βανδή: «Ζεις δεύτερη εφηβεία» - Η αποστομωτική απάντηση της τραγουδίστριας

Απαγωγή Μαρσελίνο: 33 χρόνια από το έγκλημα με θύμα τον «Μαραντόνα της Αγίας Βαρβάρας»

Μητσοτάκης: Η καλύτερη δικαίωση των θυμάτων στα Τέμπη να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα ξαναγίνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης