Ο Σι Τζινπίνγκ σχεδιάζει να επισκεφθεί τη Μόσχα ήδη την επόμενη εβδομάδα, λένε πηγές
Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί σε μια περίοδο που η Κίνα εμφανίζεται πρόθυμη να μεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ σχεδιάζει να επισκεφθεί τη Ρωσία για να συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν σύντομα, ακόμη και την επόμενη εβδομάδα, δήλωσε πηγή που έχει γνώση του θέματος.
Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί σε μια περίοδο που η Κίνα εμφανίζεται πρόθυμη να μεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, μια προσπάθεια την οποία η Δύση αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό.
Το ρωσικό πρακτορείο TASS μετέδωσε στις 30 Ιανουαρίου ότι ο Πούτιν κάλεσε τον Σι να επισκεφθεί τη χώρα του την άνοιξη. Η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal ανέφερε τον Φεβρουάριο ότι ο Κινέζος πρόεδρος θα μεταβεί στη Μόσχα τον Απρίλιο ή νωρίς τον Μάιο.
Προς το παρόν το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει σχολιάσει τις πληροφορίες.
Τον Φεβρουάριο ο Πούτιν συναντήθηκε με τον επικεφαλής της κινεζικής διπλωματίας Ουάνγκ Γι στη Μόσχα και δήλωσε ότι σύντομα θα επισκεφθεί τη ρωσική πρωτεύουσα και ο πρόεδρος Σι.
Η Κίνα και η Ρωσία σύναψαν μια «χωρίς όρια» εταιρική σχέση τον Φεβρουάριο του 2022, όταν ο Πούτιν επισκέφθηκε το Πεκίνο για την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.
Οι δύο ηγέτες έχουν συναντηθεί 39 φορές, η πιο πρόσφατη από τις οποίες τον Σεπτέμβριο στη διάρκεια συνόδου κορυφής στην κεντρική Ασία.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.