Τραμπ: Εκδίδει βιβλίο με 150 επιστολές - Ανάμεσά τους αυτές του Κιμ Γιόνγκ Ουν και της Χίλαρι Κλίντον

Τραμπ: Εκδίδει βιβλίο με 150 επιστολές - Ανάμεσά τους αυτές του Κιμ Γιόνγκ Ουν και της Χίλαρι Κλίντον

Το νέο βιβλίο πρόκειται να εκδοθεί στις 25 Απριλίου από τον εκδοτικό οίκο Winning Team

trump_this
Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να μην έχει ακόμη ανακοινώσει συμφωνία για τη συγγραφή απομνημονευμάτων για τον Λευκό Οίκο, όμως τον επόμενο μήνα πρόκειται να εκδώσει το δεύτερο βιβλίο του μετά τη λήξη της θητείας του ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Το βιβλίο σύμφωνα με τον Guardian θα περιλαμβάνει αλληλογραφία με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Σύμφωνα με το Axios, το οποίο μετέδωσε την είδηση την Πέμπτη (9/3), το "Letters to Trump" θα περιέχει 150 ιδιωτικές επιστολές που γράφτηκαν σε περισσότερα από 40 χρόνια και από προσωπικότητες που περιλαμβάνουν επίσης τη Χίλαρι Κλίντον, τον Ρίτσαρντ Νίξον και την Όπρα Γουίνφρεϊ.

Όσον αφορά τις επιστολές με τον Κιμ, το 2018, ο Τραμπ είχε δηλώσει σε μια συγκέντρωση στη Βιρτζίνια ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας «μου έγραψε όμορφα γράμματα, ήταν υπέροχα γράμματα».

Όμως οι επιστολές του Κιμ έγιναν πηγή προβλημάτων όταν προέκυψε ότι τα έγγραφα αυτά ήταν μέρος του πολύτιμου εμπιστευτικού υλικού που ο Τραμπ πήρε μαζί του στο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα όταν εγκατέλειψε τον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο του 2021, μετά την εξέγερση στο Καπιτώλιο.

Κλείσιμο
Η διατήρηση απόρρητων εγγράφων από τον Τραμπ είναι ένα από τα θέματα που ερευνά ο Τζακ Σμιθ, ειδικός σύμβουλος που διορίστηκε από τον Μέρικ Γκάρλαντ, τον γενικό εισαγγελέα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το Axios, η επιστολή της Γουίνφρεϊ, η οποία εστάλη το 2000, τη χρονιά που ο Τραμπ φλέρταρε να κατέβει υποψήφιος πρόεδρος με το Μεταρρυθμιστικό Κόμμα, αναφέρει: «Κρίμα που δεν κατεβαίνουμε υποψήφιοι. Τι ομάδα!».

Το νέο βιβλίο πρόκειται να εκδοθεί στις 25 Απριλίου από τον εκδοτικό οίκο Winning Team, τον ίδιο εκδοτικό οίκο που πέρυσι εξέδωσε το «Our Journey Together», ένα βιβλίο με εικόνες που καλύπτει την περίοδο που ο Τραμπ ήταν πρόεδρος.

Ειδήσεις σήμερα:

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ποινική δίωξη κατά του επιθεωρητή και των δύο σταθμαρχών

Ούτε συζήτηση για εκλογές στο υπουργικό συμβούλιο - Αποκλείεται να γίνουν πριν το Πάσχα

Ευδοκία Τσαγκλή: «Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης