Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και νυν αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποίησε σήμερα το ΝΑΤΟ να μην ενισχύσει την Ουκρανία με μαχητικά αεροσκάφη, υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα ισοδυναμούσε με κήρυξη πολέμου από τη Βορειοατλαντική Συμμαχία.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο μοναδικός λόγος για τον οποίο το ΝΑΤΟ διστάζει να παραδώσει στην Ουκρανία μαχητικά αεροσκάφη ή οπλικά συστήματα μεγάλου βεληνεκούς είναι ότι «όποιος αποφασίσει την παράδοση (ή επισκευή) τέτοιου υλικού και όπλων, ξένοι μισθοφόροι και στρατιωτικοί εκπαιδευτές, θα πρέπει να θεωρηθούν νόμιμοι στόχοι» από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, έγραψε ο Μεντβέντεφ σε ανάρτησή του στο Telegram.
Συμπλήρωσε ωστόσο, ότι ενδεχομένως η Δύση να μην αντισταθεί για πολύ ακόμα, επειδή «ο πειρασμός να καταστρέψει τη Ρωσία είναι μεγάλος».
Παρότι ως πρόεδρος και εν συνεχεία ως πρωθυπουργός της Ρωσίας ο Μεντβέντεφ είχε χαρακτηριστεί «μετριοπαθής», είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, εξαπολύοντας συχνά βιτριολικές επιθέσεις και απειλές κατά του Κιέβου και των δυτικών συμμάχων του.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.