Σύγκρουση τρένων - Τραγική εξέλιξη για την 23χρονη Ιφιγένεια Μίτσκα: Την αναζητούσαν στα social media, ταυτοποιήθηκε η σορός της

Σύγκρουση τρένων - Τραγική εξέλιξη για την 23χρονη Ιφιγένεια Μίτσκα: Την αναζητούσαν στα social media, ταυτοποιήθηκε η σορός της

Η ταυτοποίηση της σορού της έγινε μέσω DNA, όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος της οικογένειάς της

ifigeneia-tempi-m
Νεκρή είναι η 23χρονη Ιφιγένεια Μίτσκα, η οποία βρισκόταν μεταξύ των ανθρώπων που αγνοούνται έπειτα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Όπως έκανε γνωστό ο διηγόρος της οικογένειας της νωρίτερα ταυτοποιήθηκε η σορός της μέσω ανάλυσης DNA. Υπενθυμίζεται ότι οι συγγενείς της 23χρονης την αναζητούσαν μέσω των social media.

«Δυστυχώς, η άτυχη 23χρονη Ιφιγένεια είναι νεκρή καθότι προ ολίγου ταυτοποιήθηκε η σορός της με τη μέθοδο του DNA. Καλόν παράδεισο να έχει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειάς της.

Δυστυχώς, η άτυχη 23χρονη Ιφιγένεια είναι νεκρή καθότι προ ολίγου ταυτοποιήθηκε η σορός της με τη μέθοδο του DNA. Καλόν παράδεισο να έχει.

Posted by Στέλιος Σούρλας Δικηγόρος on Thursday, March 2, 2023


Αγωνιώδεις εκκλήσεις σε ΜΜΕ και social media για τους αγνοουμένους των Τεμπών

Στο μεταξύ αγωνιώδεις προσπάθειες να εντοπίσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα που αγνοούνται μετά τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης καταβάλλουν οι φίλοι και οι συγγενείς τους, την ώρα που ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος φτάνει τους 57 νεκρούς και εκκρεμεί η ταυτοποίηση δεκάδων σορών που έχουν ανασυρθεί από τα συντρίμμια.

Οι αγνοούμενοι των Τεμπών, ένα μεγάλο μέρος των οποίων είναι νέα παιδιά, δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από την ώρα του φρικτού δυστυχήματος που συγκλόνισε την χώρα και όλον τον κόσμο. Ανάμεσά τους ο Αναστάσιος, η Αγάπη, ο Βάιος και πολλά άλλοι, τα πρόσωπα και τα ονόματα των οποίων κοινοποίησαν οι δικοί τους στα social media και τα ΜΜΕ, προσπαθώντας απεγνωσμένα να μάθουν οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία για αυτούς!

Υπενθυμίζεται ότι από το μεσημέρι της Πέμπτης ξεκίνησε η ταυτοποίηση των σορών των θυμάτων της αμαξοστοιχίας που έχουν ανασυρθεί έως τώρα, με τη διαδικασία του DNA, από την αστυνομία σε συνεργασία με την ιατροδικαστική υπηρεσία, στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου που τηρείται σε περιπτώσεις μαζικών καταστροφών. Με το πέρας της διαδικασίας, οι σοροί θα παραδοθούν τους συγγενείς τους. Παράλληλα, συνεχίζεται η αναζήτηση και ο εντοπισμός και άλλων ανθρώπων που αγνοούνται, ή έχουν χάσει την ζωή τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqvqmadewli1)

«Μητέρα κοιμήσου, θα αργήσω»

Κλείσιμο
Ο 20χρονος Αναστάσιος Κουτσόπουλος από την Καρδίτσα επιβιβάστηκε από την Καρδίτσα στο μοιραίο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. «Δεν έχουμε κάποιο νέο του, περιμένουμε να μάθουμε νέα του. Ξέρουμε ότι δεν ήταν σίγουρα στο πρώτο βαγόνι» είπε στον ΑΝΤ1 η σύντροφός του Μαριέττα Αλεξανδρή.

Σύμφωνα με το Star ο 20χρονος ο οποίος ήταν φοιτητής της Γεωπονικής, επιβιβάστηκε στο τρένο στις 21:20 το βράδυ της Τρίτης. Το τελευταίο τηλεφώνημά του έγινε με τη μητέρα του στις 22:50 το ίδιο βράδυ στην οποία φέρεται να είπε «μητέρα κοιμήσου γιατί θα αργήσω».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqvpb50xemq1)


Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 20χρονος είπε στη μητέρα του ότι το τρένο είχε πολύ κόσμο και ότι θα υπάρχει καθυστέρηση. Η μητέρα του, όμως, δεν κοιμήθηκε μετά το τηλεφώνημα αυτό και στις 12 τα μεσάνυχτα ξεκίνησε να προσπαθεί να τον βρεί στο τηλέφωνο κάτι που, όμως, δεν κατέστη δυνατό.

koutsopoulos_tempi

Στη λίστα των αγνοούμενων οι δύο μηχανοδηγοί των αμαξοστοιχιών στη φονική συγκρουση. Ο 32χρονος Δημήτρης Μασσαλής ήταν μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας και ο Γιώργος Κουτσούμπας μηχανοδηγός του εμπορευματικού τρένου.

mixanodigoi_geniko

«Ο αδελφός μου ήταν στην Αθήνα για να δει την κοπέλα του αλλά δεν επέστρεψε»

Ο Κριστιάν Ρούτσι, αναζητά τον 22χρονο αδελφό του μετά τη μοιραία σύγκρουση στα Τέμπη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqvt1y5ctd5t)

«Ψάχνω τον πατέρα μου, ήταν στο πρώτο βαγόνι»

Ο Δημήτρης Κυριακίδης μιλάει στο OPEN και λέει πως ψάχνει τον πατέρα του, ο οποίος ήταν στο πρώτο βαγόνι. Ο ίδιος αποκαλύπτει μάλιστα, πως μέχρι και σήμερα το ένα τηλέφωνο που είχε πάνω του ο πατέρας του, χτυπάει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqvtldak7c7d)

Δείτε παρακάτω μερικά από τα ποστ που κοινοποιήθηκαν εκατοντάδες φορές σε διάφορες πλατφόρμες:

Δείτε τις αναρτήσεις: 


agnooumeni_1
Έκκληση για βοήθεια απευθύνει μέσω του protothema.gr η οικογένεια της Ελπίδας Χούπα. Η 28χρονη από την Αταλάντη αγνοείται μετά την τραγωδία στα Τέμπη
ΧΟΥΠΑ_ΕΛΠΙΔΑ
H 28χρονη αγνοούμενη Ελπίδα Χούπα

Ειδήσεις σήμερα:

Λυγίζει πατέρας 23χρονου αγνοούμενου: «Μην έρθεις την ώρα που σου είπα, θα σε πάρω εγώ»

Η «κατάρα» των Τεμπών - Από τους 6 φιλάθλους του ΠΑΟΚ και τους 21 μαθητές στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων

Πέθανε ο Στιβ Μακέι των θρυλικών Pulp σε ηλικία 56 ετών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης