Βόρεια Κορέα: Tι γνωρίζουμε για την αγαπημένη κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν που φέρεται να είναι η διάδοχός του

Βόρεια Κορέα: Tι γνωρίζουμε για την αγαπημένη κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν που φέρεται να είναι η διάδοχός του

Η μόνη από τα τρία παιδιά του ηγέτη της βορείου Κορέας που εμφανίζεται δημοσίως στο πλευρό του πατέρα της

NORTH_KOREA_MAKETA
Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες βροχής και, στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του πατέρα της, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Ο λόγος για την κόρη του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό την ταυτότητά της, γράφει ο ιστότοπος «Insider». Ωστόσο, η εντολή που έδωσε στη χώρα του, να μην επιτρέπεται το όνομα Γιου Αε, να το χρησιμοποιεί καμία άλλη γυναίκα, εγείρει υποψίες ότι μάλλον είναι αυτό της κόρης του.

Το γεγονός ότι οι αρχές της Πιονγιάνγκ υποχρέωσαν, τις τελευταίες ημέρες, όσα κορίτσια και γυναίκες έχουν αυτό το όνομα να το αλλάξουν το συντομότερο, δεν είναι τυχαίο, σχολιάζει ο ιστότοπος «Insider», επικαλούμενος τον ασιατικό ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Free Asia». Εξάλλου, και για το δικό του όνομα, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έπραξε ακριβώς το ίδιο.

Υπενθυμίζεται ότι, από το 2014 έχει απαγορεύσει στους συμπολίτες του να φέρουν το όνομά του, υποχρεώνοντάς τους να αλλάξουν τα πιστοποιητικά γέννησής τους. Επιπλέον, την Τρίτη, η εταιρεία γραμματοσήμων της Βορείου Κορέας «Stamp Corp.» ανακοίνωσε ότι μία φωτογραφία της «σεβάσμιας κόρης» του Κιμ, θα εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στα γραμματόσημα της χώρας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap της Νοτίου Κορέας. Το περασμένο Σάββατο, η Γιου Αε εθεάθη ξανά με τον πατέρα της, αυτή τη φορά σε αγώνα ποδοσφαίρου.
Κλείσιμο
North_Korea_daugter__338R2AE


Θα είναι η Κιμ Γιου Αε η διάδοχός του;

Η Κιμ Γιου Αε πιστεύεται ότι είναι 10 ετών.  Η απροσδόκητη παρουσίαση της κόρης του Κιμ Γιονγκ Ουν εγείρει ερωτήματα σχετικά με το εάν ο βορειοκορεάτης ηγέτης «δείχνει» τον διάδοχο. «Η απόφαση του βορειοκορεάτη ηγέτη να εμφανιστεί μαζί με την κόρη του οδηγεί σε εικασίες ότι η Γιου Αε θα μπορούσε να είναι η διάδοχος του πατέρα της», γράφει το «Insider».
κιμ1
κιμ2

Από την πλευρά τους, οι ειδικοί εκτιμούν ότι είναι πολύ νωρίς για να βγάλει κανείς συμπέρασμα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το αξίωμα αυτό προορίζεται συνήθως σε γιο. Πάντως, τα φλας των δημοσιογράφων άστραψαν όταν είδαν στο πλευρό του ηγέτη της Πιόνγιανγκ το μόνο από τα τρία παιδιά του, σε δημόσια εμφάνιση με τον πατέρα του, όταν ο ίδιος επιθεώρησε μια δοκιμαστική εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου τον Νοέμβριο.
κιμ1
κιμ2


Μέχρι στιγμής, τα άλλα δύο παιδιά του Κιμ δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ δημοσίως. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν και η Ρι Σολ Γιου φέρεται να απέκτησαν το πρώτο τους παιδί το καλοκαίρι του 2010 και το τρίτο στις αρχές του 2017. Και τα δύο φύλα των παιδιών παραμένουν ανεπιβεβαίωτα. Ωστόσο, το CNN, επικαλούμενο Νοτιοκορεάτες βουλευτές, υποστηρίζει ότι το πρώτο του παιδί μπορεί να είναι αγόρι.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στη φυλακή για άλλους έξι μήνες

Νέα Ιωνία: Το μαύρο τζιπ «δείχνει» τους δράστες της δολοφονίας του 39χρονου

Σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο στην Αρτεμίδα με το ΙΧ που «καρφώθηκε» σε δέντρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης