Η Σουηδία είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο να στείλει κάποια από τα άρματα μάχης της Leopard στην Ουκρανία, καθώς η χώρα ετοιμάζεται να παρουσιάσει ακόμη ένα πακέτο βοήθειας προς το Κίεβο, δήλωσε ο Σουηδός υπουργός Άμυνας Παλ Γιόνσον στο πρακτορείο ειδήσεων ΤΤ.
Η Σουηδία έχει προσφέρει διάφορα πακέτα στρατιωτικής και ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία μετά την εισβολή στη χώρα της Ρωσίας.
Το πιο πρόσφατο πακέτο περιλαμβάνει τεθωρακισμένα οχήματα του πεζικού, τα οποία ο Γιόνσον δήλωσε στο πρακτορείο ότι θα είναι η βασική συνεισφορά της Στοκχόλμης προς το Κίεβο σε ό,τι αφορά τον χερσαίο στρατιωτικό εξοπλισμό.
Επίσης η Σουηδία ετοιμάζεται να στείλει στην Ουκρανία το προηγμένο σύστημα πυροβολικού Archer, ενώ αυξάνεται η στήριξη μεταξύ των Σουηδών βουλευτών για την παροχή στην εμπόλεμη χώρα κάποιων από τα 120 άρματα μάχης Leopard που διαθέτει η χώρα.
«Είμαστε ανοικτοί σε αυτό το ενδεχόμενο και βρισκόμαστε σε στενό διάλογο κυρίως με τη Γερμανία για το θέμα», επεσήμανε ο Γιόνσον.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς