Μαντλίν ΜακΚάν: Ιδιωτικός ντετέκτιβ αμφισβητεί πως η 22χρονη είναι η αγνοούμενη - «Κάτι δεν μου κολλάει»

Μαντλίν ΜακΚάν: Ιδιωτικός ντετέκτιβ αμφισβητεί πως η 22χρονη είναι η αγνοούμενη - «Κάτι δεν μου κολλάει»

«Δεν νομίζω πως είναι εκείνη» τόνισε ο Φρανσίσκο Μάρκο

julia-wedel
Ιδιωτικός ντετέκτιβ, ο οποίος σχετίζεται με την υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚάν, αμφισβητεί ότι η 22χρονη Πολωνή είναι η αγνοούμενη.

«Χωρίς να γνωρίζω τις λεπτομέρειες σε βάθος, κάτι δεν μου κολλάει» δήλωσε ο ερευνητής Φρανσίσκο Μάρκο στην ισπανική εφημερίδα El Independiente. «Δεν νομίζω πως είναι εκείνη» πρόσθεσε ο ίδιος, σύμφωνα με τη New York Post.

Η Τζούλια Βεντέλ ισχυρίζεται πως υιοθετήθηκε σε νεαρή ηλικία και είχε πολύ λίγες παιδικές αναμνήσεις. Αναφέρθηκε, δε, και σε ομοιότητες που έχει με την Μαντλίν και πιστεύει ότι είναι το αγνοούμενο κορίτσι.

«Θέλω να μάθω την αλήθεια. Χρειάζομαι ένα τεστ DNA και πρέπει να μιλήσω με τους γονείς της Μαντλίν. Βοηθήστε με» έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram. Σε δεύτερη δημοσίευση, ανήρτησε το σκίτσο ενός υπόπτου που - κατά αυτόπτες μάρτυρες - είχε θεαθεί με το παιδί, και ισχυρίστηκε πως τον αναγνωρίζει. «Αναγνωρίζω αυτό το άτομο... μοιάζει πολύ με τον άνθρωπο που με κακοποίησε μου», έγραψε.

Σύμφωνα με την τελευταία της ανάρτηση, η Κέιτ και ο Τζέρι ΜακΚάν επικοινώνησαν μαζί της και αποδέχθηκαν ένα test DNA για την εξακρίβωση των ισχυρισμών της.

Η μικρή Μαντλίν εθεάθη για τελευταία φορά να κοιμάται με τα μικρότερα δίδυμα αδέλφια της, ενώ οι γονείς της και οι φίλοι τους δειπνούσαν σε ένα κοντινό εστιατόριο στην Praia de Luz στην Πορτογαλία, στις 3 Μαΐου 2007. Όταν η Κέιτ ΜακΚάν επέστρεψε για να ελέγξει τα παιδιά της γύρω στις 10 μ.μ., βρήκε την πόρτα και το παράθυρο του υπνοδωματίου ανοιχτά και τη Μαντίλ εξαφανισμένη.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Ιωνία - «Ομάδα L»: Μαστροποί και σωματοφύλακες γνωστών τράπερς πίσω από το έγκλημα στην καφετέρια

Πόλεμος στην Ουκρανία: Φωτογραφία-σοκ από τον Πριγκόζιν - Μας αφήσατε χωρίς πυρομαχικά και ιδού το αποτέλεσμα

Εύα Καϊλή: Την επισκέφθηκε η κόρη της στη φυλακή - Πάρτι μασκέ για τα γενέθλια της μικρής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης