Ζελένσκι: Τα αποτελέσματα της επίσκεψης Μπάιντεν θα φανούν στο πεδίο της μάχης

Ζελένσκι: Τα αποτελέσματα της επίσκεψης Μπάιντεν θα φανούν στο πεδίο της μάχης

Ο Ζελένσκι χαρακτήρισε την επίσκεψη του Μπάιντεν στην Ουκρανία ως «την πιο σημαντική επίσκεψη σε όλη την ιστορία των σχέσεων ΗΠΑ-Ουκρανίας»

zelensky_biden2
Την ικανοποίησή του για την επίσκεψη του Τζο Μπάιντεν στο Κίεβο και τις συζητήσεις που είχαν, εξέφρασε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους.

Ο Ζελένσκι έκανε λόγο για «πολύ γόνιμες» διαπραγματεύσεις και χαρακτήρισε την επίσκεψη του Μπάιντεν στην Ουκρανία ως «την πιο σημαντική επίσκεψη σε όλη την ιστορία των σχέσεων ΗΠΑ-Ουκρανίας», η οποία υπογραμμίζει «τα αποτελέσματα που έχουμε ήδη επιτύχει» και τα «ιστορικά επιτεύγματα που θα μπορούσαμε να επιτύχουμε μαζί με ολόκληρο τον κόσμο».



Κλείσιμο
Ο Ουκρανός πρόεδρος ευχαρίστησε προσωπικά τον πρόεδρο των ΗΠΑ, καθώς και το Κογκρέσο και τον αμερικανικό λαό, ενόψει της επετείου της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.



Το αποτέλεσμα αυτής της επίσκεψης «σίγουρα θα έχει αντανάκλαση στο πεδίο της μάχης», δήλωσε ο Ζελένσκι, προσθέτοντας ότι με τον Μπάιντεν συζήτησαν για τα όπλα μεγάλου βεληνεκούς και τα όπλα «που μπορεί ακόμη να παρασχεθούν στην Ουκρανία».

Όπως έγινε γνωστό, ο Μπάιντεν υποσχέθηκε νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας ύψους 500 εκατομμυρίων δολαρίων προς την Ουκρανία το οποίο θα ανακοινωθεί αύριο. Στο νέο πακέτο θα περιλαμβάνονται πυρομαχικά για τα αμερικανικά οπλικά συστήματα HIMARS.


Ειδήσεις σήμερα

Άγριο έγκλημα σε μπαρ στη Μύκονο για τα μάτια μιας γυναίκας

Η οικογένεια ΜακΚάν αποδέχθηκε τεστ DNA της 22χρονης που υποστηρίζει πως είναι η Μαντλίν

Όι υποψήφιοι Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ στις εκλογές - Δείτε τα ονόματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης