Ένα ομολογουμένως πρωτότυπο σχέδιο κατέστρωσε ένας άνδρας που εκτίει ποινή φυλάκισης 15 ετών για ανθρωποκτονία στην Βολιβία, προκειμένου να αποδράσει από τη ποινή υψίστης ασφαλείας στην οποία βρίσκεται.
Σύμφωνα με τη New York Post, o José Luis Callisaya Diaz, επίσης γνωστός με το παρατσούκλι «El Araña» («Αραχνη») επιχείρησε να αποδράσει από το σωφρονιστικό κατάστημα Chonchocoro νωρίτερα αυτόν τον μήνα μεταμφιεσμένος σε... πρόβατο.
Ο κρατούμενος τυλίχθηκε με μια προβιά και, χωρίς να τον πάρουν είδηση οι φρουροί, κατάφερε να φτάσει ως την εξωτερική περίφραξη της φυλακής. Το σχέδιο του τολμηρού κρατούμενου ήταν να απομακρυνθεί σιγά σιγά μέσα από το λιβάδι που περιβάλλει τη φυλακή, εκμεταλλευόμενος τις κακές καιρικές συνθήκες που θα δυσχέραιναν την ορατότητα.
Δυστυχώς για τον Diaz, ένας από από τους φρουρούς αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν στο κελί του και σήμανε συναγερμό, με τον εντοπισμό του να ακολουθεί λίγο αργότερα. Φωτογραφίες της παράξενης απόπειρας απόδρασης δείχνουν τον κρατούμενο στα τέσσερα τυλιγμένο με την προβιά, και χωρίς τη μεταμφίεσή του.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους