Μιζούρι: Νοσοκόμα σε σχολείο κατηγορείται ότι έκανε σεξ με μαθητή τουλάχιστον 12 φορές

Μιζούρι: Νοσοκόμα σε σχολείο κατηγορείται ότι έκανε σεξ με μαθητή τουλάχιστον 12 φορές

Η 26χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου δευτέρου βαθμού

Nurse_Missouri
Μια νοσοκόμα που εργαζόταν σε σχολείο στο Μιζούρι κατηγορείται πως είχε σεξουαλική σχέση με μαθητή. Η 26χρονη Κάντις Τζόνσον συνελήφθη χθες, όταν το αστυνομικό τμήμα του Κένετ πληροφορήθηκε πως είχε συνάψει σχέσεις με έναν 15χρονο μαθητή από το γυμνάσιο στο οποίο εργαζόταν ως νοσοκόμα.

Ο μαθητής ανέφερε ότι η «σχέση» τους ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2022 και περιλάμβανε 12 σεξουαλικές επαφές, ανταλλαγή φωτογραφιών με κάποιες από αυτές μάλιστα να έχουν τραβηχτεί μέσα από το γραφείο της Τζόνσον.

Ο μαθητής φέρεται να μην ομολόγησε τη σχέση όταν ρωτήθηκε από τους διευθυντές του σχολείου επειδή είπε ότι δεν ήθελε να «μπλέξει» η Τζόνσον. Η μητέρα του όμως ήταν εκείνη που ενημέρωσε την αστυνομία ότι η Τζόνσον και ο γιος της μιλούσαν για «κοινό μέλλον».

candice-elizabeth-johnson-1
Ο μαθητής ανέφερε ότι η «σχέση» του με την Κάντις Τζόνσον ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2022 είχαν κάνει σεξ τουλάχιστον 12 φορές


Κλείσιμο
Για την Τζόνσον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου δευτέρου βαθμού.

Η ανακοίνωση του σχολείου
Ο επιθεωρητής του σχολείου του Κένετ, Κρις Γουίλσον, εξέδωσε ανακοίνωση μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου: «Η Περιφέρεια ενημερώθηκε πρόσφατα ότι ένας μη πιστοποιημένος υπάλληλος συνελήφθη και κατηγορήθηκε για φερόμενη παράνομη εμπλοκή με μαθητή λυκείου. Προς το παρόν, δεν έχει διαπιστωθεί ότι ο υπάλληλος είναι ένοχος για τις κατηγορίες. Ωστόσο, έχει τεθεί σε άδεια και δεν θα έχει καμία επαφή με μαθητές της Περιφέρειας. Όπως συμβαίνει με όλα τα άτομα που προσλαμβάνονται από την Περιφέρεια, ο υπάλληλος είχε καθαρό ποινικό μητρώο και ολοκλήρωσε όλη τη σχετική εκπαίδευση. Η ασφάλεια και η εκπαίδευση των μαθητών είναι ύψιστη προτεραιότητά μας».


Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμοί στην Τουρκία: Ακόμη 35 Έλληνες διασώστες αναχωρούν αναχωρούν για τα Άδανα

Mama Cax: Το doodle της google για το μοντέλο με το προσθετικό πόδι


Κώστας Παπαζάχος: Κάποια στιγμή θα γίνει στην Ελλάδα σεισμός σαν της Τουρκίας










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης