Ρωσία σε πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα: Σταματήστε να διαδίδετε fake news
Η Μόσχα απειλεί με απελάσεις Αμερικανών διπλωματών που μετέχουν σε «ανατρεπτικές δραστηριότητες»
Την απαίτηση να σταματήσει η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχανα διαδίδει Fake News για τη «στρατιωτική της επιχείρηση» στην Ουκρανία διατύπωσε η Ρωσία, που απείλησε ότι θα απελάσει Αμερικανούς διπλωμάτες, όπως μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Η Μόσχααποκαλεί την εισβολή της στην Ουκρανία «στρατιωτική επιχείρηση».
Επικαλούμενο μια ανώτερη πηγή του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, το TASS ανέφερε ότι μια επίσημη διπλωματική νότα επιδόθηκε στην αμερικανική πρεσβεία στη Μόσχα, στην οποία διατυπώνεται η προειδοποίηση ότι Αμερικανοί διπλωμάτες που συμμετέχουν σε αυτό που αποκάλεσε «ανατρεπτικές δραστηριότητες» θα απελαθούν.
Η Λιν Τρέισι, η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στη Μόσχα, έφτασε στη ρωσική πρωτεύουσα τον περασμένο μήνα.
Η ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, η διατήρηση ενός υγιούς βάρους και η μείωση του καφέ και του αλκοόλ είναι κάποιοι από τους παράγοντες που μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες σύλληψης