Πέντε μέλη της ίδιας οικογένειας έχασαν τη ζωή τους το βράδυ του Σαββάτου προς την Κυριακή στη νότια Αλγερία, καθώς υπέστησαν ασφυξία από μονοξείδιο του άνθρακα μέσα στο σπίτι τους, από τις αναθυμιάσεις μιας σόμπας.
Από τις αρχές Ιανουαρίου, περισσότεροι από 60 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους κατά τον ίδιο τρόπο στη χώρα. Τα θύματα βρέθηκαν νεκρά μέσα στο σπίτι τους στο Χάρι Ρμελ, περίπου 500 χιλιόμετρα νοτίως του Αλγερίου.
Η απότομη πτώση της θερμοκρασίας ανάγκασε πολλούς Αλγερινούς να χρησιμοποιούν συσκευές θέρμανσης που λειτουργούν με αέριο ή με πετρέλαιο, παρά τις προειδοποιήσεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας ότι κινδυνεύουν από τις αναθυμιάσεις. Την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος Αμπντελματζίντ Τεμπούν έκανε μια σειρά συστάσεων για να περιοριστεί ο κίνδυνος και ανέθεσε στη δημόσια εταιρεία ηλεκτρικού και φυσικού αερίου Sonelgaz να εξοπλίσει δωρεάν τα νοικοκυριά με συστήματα συναγερμού που θα προειδοποιούν για τυχόν διαρροές.
Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι προσεχώς θα προκηρύξει διεθνή διαγωνισμό για την αγορά εκατομμυρίων ανιχνευτών μονοξειδίου του άνθρακα.
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.
Συνδυάζοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά με στοχευμένες συνθέσεις, η LA VIE EN ROSE προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα από μια πιο απλή αλλά ουσιαστική skincare προσέγγιση.