Ουκρανία: Έτοιμες δηλώνουν οι γερμανικές εταιρείες να στείλουν Leopard και Challenger
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Γερμανία μπορεί να στείλει στην Ουκρανία τανκς Leopard 2 τα οποία αρχικά προορίζονταν για την Τσεχική Δημοκρατία και την Σλοβακία
Οι γερμανικές εταιρείες είναι έτοιμες να προμηθεύσουν με περισσότερα των 100 άρματα μάχης την Ουκρανία, ανάμεσά τους τεθωρακισμένα άρματα Leopard και τροποποιημένα βρετανικά Challenger 1, σύμφωνα με δημοσίευμα της Handelsblatt που επικαλείται πηγές της γερμανικής βιομηχανίας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Γερμανία μπορεί να στείλει στην Ουκρανία τανκςLeopard 2 τα οποία αρχικά προορίζονταν για την Τσεχική Δημοκρατία και την Σλοβακία.
Η Ουκρανία ζητά επειγόντως από την Δύση την αποστολή βαρέων αρμάτων μάχης, την ώρα που οι υπουργοί Αμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών και της Γερμανίας ετοιμάζονται να αντιπαρατεθούν στο Ραμστάιν για την τροφοδοσία της χώρας με όπλα, για τα οποία το Κίεβο δηλώνει ότι μπορεί να αποφασίσουν την έκβαση του πολέμου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.