Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Τα βρετανικά ΜΜΕ για τη μελαγχολική πριγκίπισσα Άννα μαζί με άλλους εστεμμένους

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Τα βρετανικά ΜΜΕ για τη μελαγχολική πριγκίπισσα Άννα μαζί με άλλους εστεμμένους

Από τα μεσάνυχτα οι ουρές για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

5780996
Mελαγχολική εμφανίστηκε η πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας, παρακολουθώντας την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στην Αθήνα μαζί με άλλα μέλη της ευρωπαϊκής βασιλικής οικογένειας που επισκέφθηκαν σήμερα τη χώρα μας.

Ο πρωτότοκος γιος του εκλιπόντα, Παύλος, σκύβει το κεφάλι βλέποντας το φέρετρο του πατέρα του, αναφέρει χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

5780994
5780992
5780990


Κλείσιμο
Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος, ανιψιός του Δούκα του Εδιμβούργου, απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών και στη Μητρόπολη Αθηνών τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία.

Από τα μεσάνυχτα είχαν σχηματίσει ουρά οι υποστηρικτές του στέμματος για να αποτίσουν φόρο τιμής στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα.

Ο θλιμμένος πρωτότοκος γιος του εκλιπόντα υποδέχθηκε με χειροφίλημα τη βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της βασιλιά Φελίπε, καθώς ανέβαιναν τα σκαλιά του καθεδρικού ναού.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό όπως και το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας, εθεάθησαν να εισέρχονται στη Μητρόπολη χέρι -χέρι με το βρετανικό δημοσίευμα να σχολιάζει ότι ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ και η σύζυγός του Μαξίμα, έδειχναν εμφανώς συγκινημένοι κοιτώντας το φέρετρο του Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Express, η πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας ταξίδεψε στην Ελλάδα για να αποτίσει φόρο τιμής μαζί, με άλλα μέλη της ευρωπαϊκής βασιλικής οικογένειας, στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο που απεβίωσε.

Η κόρη της αείμνηστης Ελισάβετ εκπροσώπησε την βρετανική βασιλική οικογένεια στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα.

Φορώντας ένα μακρύ μαύρο παλτό, η πριγκίπισσα Άννα και ο σύζυγός της, Τίμοθι Λόρενς, μετέβησαν στην Μητρόπολη για να παρακολουθήσουν την εξόδιο ακολουθία.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη αρχιμαφιόζος της Κόζα Νόστρα που κρυβόταν εδώ και 30 χρόνια!

Live update: Λεπτό προς λεπτό η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Την παραίτησή της υπέβαλε η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας Λάμπρεχτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης