Άλλον εισαγγελέα ζητούν οι αντίδικοι του Στρος Καν

Άλλον εισαγγελέα ζητούν οι αντίδικοι του Στρος Καν

Να αποσυρθεί από τη δίκη ο Γενικός Εισαγγελέας του Μανχάτταν Σάιρους Βανς, ζήτησαν οι δικηγόροι της γυναίκας που κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση τον πρώην γενικό διευθυντή του ΔΝΤ...

Άλλον εισαγγελέα ζητούν οι αντίδικοι του Στρος Καν
Να αποσυρθεί από τη δίκη ο Γενικός Εισαγγελέας του Μανχάτταν Σάιρους Βανς, ζήτησαν οι δικηγόροι της γυναίκας που κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση τον πρώην γενικό διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν. Η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι ο εισαγγελέας Σάιρους Βανς είναι κακώς πληροφορημένος γι αυτήν.

"Κύριε Εισαγγελέα Σάιρους Βανς, ζητάμε από εσάς και τους συνεργάτες σας να αποσυρθείτε εθελοντικά από την υπόθεση Στρος Καν και στη θέση σας να οριστεί ένας ειδικός εισαγγελέας" έγραψε σε χθεσινή επιστολή του ο Κένεθ Τόμσον, που είναι ο δικηγόρος της 32χρονης καμαριέρας από τη Γουινέα.

Κλείσιμο
Στο μεταξύ, οι δύο εκ των δικηγόρων του Στρος Καν, ο Μπένζαμιν Μπράφμαν και ο Ουίλιαμ Τέηλορ, εξακολουθούν να είναι αναποφάσιστοι σχετικά με το εάν θα εξακολουθήσουν να εκπροσωπούν τον πελάτη τους ή όχι.

Εκπρόσωπος του γραφείου του εισαγγελέα του Μανχάταν ωστόσο, ανακοίνωσε ότι ο Σαιρούς Βανς αρνείται να παραιτηθεί από την υπόθεση.

"Κάθε παραίνεση να παραιτηθεί της υπόθεσης το γραφείο του Σάιρους Βανς δεν έχει καμία αξία" δήλωσε ο εκπρόσωπος ¨Εριν Μ. Ντούγκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης