Πρίγκιπας Χάρι - Σουζάνα Χάρβεϊ, Λιζ Χάρλεϊ, Κάθριν Ομάνεϊ: Ποια ήταν η πρώτη ερωμένη του;

Πρίγκιπας Χάρι - Σουζάνα Χάρβεϊ, Λιζ Χάρλεϊ, Κάθριν Ομάνεϊ: Ποια ήταν η πρώτη ερωμένη του;

Μία από τις τρεις φέρεται να... πήρε την παρθενιά του πρίγκιπα στα 17 του - Οι ίδιες, πάντως, κατά καιρούς, έχουν διαψεύσει τα δημοσιεύματα

3__
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη γυναίκα που... δίδαξε τον έρωτα στον Δούκα του Σάσεξ, Χάρι με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» να αναφέρει πως τρεις κυρίες διεκδικούν τον τίτλο της πρώτης ερωμένης.

Η μία είναι η σέξι ηθοποιός Λιζ Χάρλεϊ, η δεύτερη το πρώην μοντέλο Σουζάνα Χάρβεϊ και η τρίτη η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων, Κάθριν Ομάνεϊ.

Όπως αναφέρει ο κοκκινομάλλης «αντάρτης» του Μπάκιγχαμ στο νέο του βιβλίο, υπό τον τίτλο «Spare», γνώρισε μια γυναίκα στα 17 του χρόνια, η οποία ήταν μεγαλύτερή του, δίχως όμως να την κατονομάζει. Ο σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ βίωσε την πρώτη του ερωτική εμπειρία το 2001, όταν ήταν ακόμη μαθητής στο Κολέγιο του Ίτον στο Γουίνδσορ.

Ο Μάρκο, ένας εκ των σωματοφυλάκων της βασιλικής οικογένειας, τον είχε επισκεφθεί, και, όπως αναφέρει ο Χάρι στο βιβλίο του, υποπτευόταν ότι είχε γνώση του... one-night stand που είχε κάνει και ήθελε να μάθει αν ισχύει.

Μάλιστα, στην αυτοβιογραφία του, ο Χάρι γράφει ότι, κατά τη διάρκεια του γεύματος τους σε μία καφετέρια στο κέντρο της πόλης, ο σωματοφύλακας παραδέχτηκε πως το Μπάκιγχαμ τον είχε στείλει για να μάθει την αλήθεια.

«Φανταζόμουν ότι αναφερόταν στο ότι έχασα την παρθενιά μου, ένα ντροπιαστικό επεισόδιο με μία μεγαλύτερη γυναίκα σε ηλικία, στην οποία άρεσαν οι "μάτσο" άνδρες, και η οποία μου φέρθηκε σαν έναν νεαρό επιβήτορα. Την κ.... γρήγορα κι αυτή με χαστούκισε στον κ...ο. Το λάθος μου ήταν ότι επέτρεψα να γίνει ό,τι έγινε, σε χωράφι πίσω από μία πολυσύχναστη παμπ. Σίγουρα κάποιος θα μας είχε δει» περιγράφει λεπτομερώς ο δούκας του Σάσεξ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail», η 51χρονη σήμερα Κάθριν Ομάνεϊ, σχεδιάστρια στο επάγγελμα, η οποία συμμετείχε σε εκπομπές ριάλιτι, έχει ισχυριστεί πως όταν ήταν 34 ετών και ο Χάρι 21, είχαν μια σχέση που κράτησε δύο μήνες και μάλιστα η γνωριμία τους είχε γίνει σε ένα μπαρ, αφήνοντας υπονοούμενα ότι ήταν εκείνη που τον έκανε να νιώσει το πρώτο του... ερωτικό σκίρτημα. Σήμερα, πάντως, διαψεύδει ότι ήταν η πρώτη γυναίκα, με την οποία είχε σεξουαλική επαφή ο Χάρι.

Δεν είναι, όμως, μόνο η Ομάνεϊ. Τα ονόματα του πρώην μοντέλου Σουζάνα Χάρβεϊ (σήμερα 44 ετών) και της διάσημης ηθοποιού Λιζ Χάρλεϊ έχουν κατά καιρούς ακουστεί ως... υποψήφια για τον ρόλο της πρώτης ερωμένης του 17χρονου, τότε, Χάρι. Ο ίδιος ο 38χρονος δευτερότοκος γιος του βασιλιά Καρόλου, πάντως, δεν συνηθίζει να μιλά δημοσίως για τα ειδύλλια που είχε.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η διάσημη ηθοποιός, Λιζ Χάρλεϊ, έσπασε τη σιωπή της μετά τους ισχυρισμούς ότι μπορεί να ήταν η μυστηριώδης γυναίκα που κοιμήθηκε πρώτη με τον Δούκα του Σάσεξ. Μιλώντας στους Times του Λονδίνου, είπε χαρακτηριστικά: «Όχι εγώ, δεν είμαι ένοχη, χα», πριν προσθέσει: «Όχι, όχι εγώ. Απολύτως όχι». Ανάλογα έχει τοποθετηθεί και η Χάρβεϊ.

Στην αυτοβιοβραφία του, υπενθυμίζεται, ο Χάρι αποκαλύπτει ότι έχασε την παρθενιά του από μια μεγαλύτερη γυναίκα, που αγαπούσε τα άλογα, πίσω από μια πολυσύχναστη παμπ. Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η παμπ ήταν η «Rattlebone Inn» στο Γουάλτσαϊρ.

Ειδήσεις σήμερα

Ομολόγησε η 29χρονη ότι πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

«Άπιστος υπήρξα, βιαστής όχι. Μας κατέστρεψαν, δεν έχουμε να φάμε» ισχυρίζεται ο Φιλιππίδης

Βίντεο: Ο Αντύπας δέχτηκε επίθεση στη σκηνή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης