Ουκρανία: Βομβαρδισμοί σε δύο θερμοηλεκτρικούς σταθμούς στο Ντονέτσκ
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για τον βομβαρδισμό στη Ζούχρες και τη Νόβιι Σβιτ του Ντονέτσκ υπάρχουν τραυματίες
Δύο θερμοηλεκτρικοί σταθμοί επλήγησαν από ουκρανικούς βομβαρδισμούςσε τμήματα της περιοχής Ντονέτσκ της χώρας που τελούν υπό ρωσικό έλεγχο, ανέφεραν σήμερα αξιωματούχοι που διορίστηκαν από τη Μόσχα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για τον βομβαρδισμό στη Ζούχρες και τη Νόβιι Σβιτ υπάρχουν τραυματίες, δήλωσαν οι αξιωματούχοι στο κανάλι τους στην εφαρμογή Telegram.
Δύο άνθρωποι ενδέχεται να έχουν παγιδευτεί στα μπάζα του θερμοηλεκτρικού σταθμού Σταρομπέσεβε στη Νόβιι Σβιτ, ανέφερε το TASS. Επικαλούμενο αξιωματούχους, το πρακτορείο μετέδωσε πως το πλήγμα διενεργήθηκε με τη χρήση συστήματος πολλαπλών εκτοξευτήρων ρουκετών.
Η Ουκρανία σχεδόν ποτέ δεν αναλαμβάνει δημόσια την ευθύνη για επιθέσεις μέσα στη Ρωσία ή σε έδαφος που τελεί υπό ρωσικό έλεγχο στην Ουκρανία.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.