Στόλτενμπεργκ: «Δεν θα πρέπει να υποτιμάμε τη Ρωσία και τις φιλοδοξίες του Πούτιν»
Δεν έχουμε καμία ένδειξη ότι ο πρόεδρος Πούτιν έχει αλλάξει τα σχέδιά του, υπογράμμισε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε σήμερα ότι θα ήταν επικίνδυνο να υποτιμηθεί η Ρωσία και οι φιλοδοξίες του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία.
«Έχουν επιδείξει μεγάλη προθυμία να αντέξουν τις απώλειες και τα δεινά. Δεν έχουμε καμία ένδειξη ότι ο πρόεδρος Πούτιν έχει αλλάξει τα σχέδιά του και τους στόχους του σχετικά με την Ουκρανία. Επομένως, είναι επικίνδυνο να υποτιμηθεί η Ρωσία», είπε ο Στόλτενμπεργκ στη διάρκεια επιχειρηματικής διάσκεψης στη Νορβηγία.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.