Οι ένοπλες δυνάμεις της Κίνας ανακοίνωσαν ότι πραγματοποίησαν σήμερα ασκήσεις στη θάλασσα και στον εναέριο χώρο κοντά στην Ταϊβάν, αντιδρώντας σε μία αδιευκρίνιστη πρόκληση της Ουάσινγκτον και της Ταϊπέι.
«Θα κάνουμε όλα τα απαραίτητα βήματα για να υπερασπιστούμε την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητά μας», ανέφερε σε μία ανακοίνωσή του το Ανατολικό Θέατρο των Επιχειρήσεων του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού, χωρίς να ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.