Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επηρεάζει, μεταξύ άλλων, την συζήτηση για την απελευθέρωση της βίζα μαζί με αυτή για την αεροπορική συμφωνία ΕΕ-Κατάρ ενώ ζητείται να ανασταλεί η πρόσβαση στην Ευρωβουλή όλων των εκπροσώπων των συμφερόντων του Κατάρ μέχρι οι δικαστικές έρευνες να παράσχουν σχετικές πληροφορίες και διευκρινίσεις.
«Η απόφαση να επιβληθούν τέτοιοι περιορισμοί θα επηρεάσει αρνητικά τη συνεργασία για την περιφεριακή και παγκόσμια ασφάλεια καθώς και τις εν εξελίξει συζητήσεις για την παγκόσμια ενέργεια, την παγκόσμια φτώχεια και την παγκόσμια ασφάλεια» δήλωσε ο Καταριανός διπλωμάτης.
Στην δήλωσή του επισημαίνει, επίσης, ότι το Κατάρ «αποκλειστική κριτική και επίθεση» στα πλαίσια της έρευνας και είναι δυσαρεστημένο για το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Βελγίου «δεν έκανε καμία προσπάθεια να συνεργαστεί με την δική μας (σ.σ. του Κατάρ) για να τεκμηριώσει τα γεγονότα».
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.