Γκράινερ: «Πάλεψα για να διατηρήσω την πίστη μου» - Σπάει τη σιωπή της μετά την επιστροφή στις ΗΠΑ

Γκράινερ: «Πάλεψα για να διατηρήσω την πίστη μου» - Σπάει τη σιωπή της μετά την επιστροφή στις ΗΠΑ

Η μπασκετμπολίστρια μετά από μία περιπέτεια σχεδόν ενός έτους σπάει τη σιωπή της

Brittney_Griner2
Ανακούφιση επικρατεί στις ΗΠΑ για την Μπρίτνεϊ Γκράινερ, την Αμερικανίδα σταρ του γυναικείου NBA (WNBA) που απελευθερώθηκε από φυλακή στη Ρωσία και μετέβη στην πατρίδα της στις ΗΠΑ.

Η Γκράινερ κρατούνταν στη Μόσχα μετά από καταδίκη της για «λαθρεμπόριο ναρκωτικών».

Μάλιστα, έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά την απελευθέρωσή της από τη Ρωσία σε μια ανταλλαγή κρατουμένων με τον καταδικασθέντα έμπορο όπλων Βίκτορ Μπουτ.

Η μπασκετμπολίστρια ευχαρίστησε την κυβέρνηση Μπάιντεν και είπε ότι γνωρίζει ότι ο Λευκός Οίκος είναι «δεσμευμένος» να φέρει στην πατρίδα τον πρώην πεζοναύτη των ΗΠΑ Πολ Γουίλαν, ο οποίος παραμένει έγκλειστος στη Ρωσία.

Δείτε την ανάρτησή της:


«Νιώθω τόσο ωραία που βρίσκομαι στο σπίτι!» έγραψε ηΓκράινερ στο Instagram. «Οι τελευταίοι 10 μήνες ήταν μια μάχη σε κάθε βήμα. Πάλεψα για να διατηρήσω την πίστη μου και ήταν η αγάπη από τόσους πολλούς από εσάς που με βοήθησε να συνεχίσω. Από τα βάθη της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας» πρόσθεσε.

Κλείσιμο
«Πρόεδρε Μπάιντεν, με έφερες στο σπίτι και ξέρω ότι δεσμεύεσαι να φέρεις και τον Πολ Γουίλαν και όλους τους Αμερικανούς στο σπίτι. Θα χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα για να κάνω ό,τι μπορώ για να σας βοηθήσω. Ενθαρρύνω επίσης όλους όσοι έπαιξαν ρόλο στην επιστροφή μου να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για να φέρουν όλους τους Αμερικανούς πίσω. Κάθε οικογένεια αξίζει να είναι ολόκληρη».

«Θέλω επίσης να κάνω σαφές ότι: σκοπεύω να παίξω μπάσκετ για την Phoenix Mercury του WNBA αυτή τη σεζόν, και με αυτόν τον τρόπο, ανυπομονώ να μπορέσω να πω "ευχαριστώ" σε όσους από εσάς με υποστήριξαν» τόνισε μεταξύ άλλων η Γκράινερ.

Ειδήσεις σήμερα:

«Καμένοι βουτούσαν στη θάλασσα να σωθούν» - Ανατριχιαστικές μαρτυρίες για το Μάτι

Τα εντυπωσιακά θραύσματα της ζωφόρου που επιστρέφει το Βατικανό - Δείτε φωτογραφίες

Επεισόδιο Θεοδωρικάκου - Σκουρλέτη στη Βουλή: «Τους τραμπουκισμούς να τους κάνετε στην Κουμουνδούρου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης