ΗΠΑ: Κτηνοβάτης έσπειρε το χάος και τον πανικό σε γειτονιά της Φλόριντα

ΗΠΑ: Κτηνοβάτης έσπειρε το χάος και τον πανικό σε γειτονιά της Φλόριντα

«Συνευρέθηκε σεξουαλικά» με σκύλο μπροστά σε περαστικούς και μετά διέλυσε μια φάτνη

chad_mason
Χάος προκάλεσε σε μια ήσυχη γειτονιά στο Κλιργουότερ της Φλόριντα η ανεξέλεγκτη συμπεριφορά ενός ανισόρροπου άνδρα, ο οποίος «συνευρέθηκε σεξουαλικά» με σκύλο στον δρόμο και, στη συνέχεια, κατέστρεψε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση έξω από μια τοπική εκκλησία.

Σύμφωνα με τη New York Post, o 36χρονος Τσαντ Μέισον είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο ενός φίλου του, ράτσας λαμπραντούντλ (διασταύρωση λαμπραντόρ με πουντλ) όταν άρχισε ξαφνικά να προβαίνει να σεξουαλικές πράξεις εις βάρος του άτυχου ζώου. Μπροστά στη σοκαριστική σκηνή ήταν αρκετοί περαστικοί, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί.

Όταν κάποιοι οργισμένοι κάτοικοι της περιοχής επιχείρησαν να σταματήσουν το αρρωστημένο σόου του 36χρονου, εκείνος προσπάθησε να διαφύγει και, στην προσπάθειά του αυτή, διέλυσε τη φάτνη που κοσμούσε τον εξωτερικό χώρο μιας τοπικής εκκλησίας.

Σύμφωνα με τις Αρχές, εκτός από τις ζημιές που προκάλεσε στην εκκλησία μέσα στον παροξυσμό του ο Μέισον, κατέστρεψε επίσης ένα γραμματοκιβώτιο και επιχείρησε να κλέψει ένα όχημα για να απομακρυνθεί ταχύτερα από το σημείο.

Ο 36χρονος αντιμετωπίζει τώρα πλήθος κατηγοριών, μεταξύ των οποίων η προσβολή δημοσίας αιδούς και ο βανδαλισμός τόπου λατρείας. Μετά τη σύλληψή του, ο Μέισον αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και η δίκη του ορίστηκε για αργότερα αυτόν τον μήνα.


Ειδήσεις σήμερα:

«Βομβαρδισμένο» τοπίο μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη - Στο χειρουργείο αστυνομικός

Έρχεται ισχυρή κακοκαιρία - Οι πρώτες εκτιμήσεις για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Σκληρό πόκερ για το ρωσικό πετρέλαιο: Πέφτουν οι τιμές, φουντώνουν οι αντιδράσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης