Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αποκτήσει πολλές μορφές. Από θεός του Ολύμπου, σε μία υπερπολυτελή φιγούρα. Τώρα έφτασε η ώρα να γίνει και LEGO!
Μία απίθανη κατασκευή, η οποία αποτελείται από 34.852 τουβλάκια της δημοφιλούς εταιρίας. Και επειδή η μορφή του είναι σε φυσικό μέγεθος, προκειμένου να χριστεί, στην κυριολεξία τουβλάκι με τουβλάκι, χρειάστηκαν 180 ώρες δουλειάς. Και μάλιστα, η κατασκευή φαίνεται να έγινε εις διπλούν.
Αλλά το αποτέλεσμα αξίζει και με το παραπάνω. Η μία κατασκευή βρίσκεται στο κατάστημα των Antetokumbros στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ η άλλη στο εμπορικό κέντρο Golden Hall.
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.