Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αποκτήσει πολλές μορφές. Από θεός του Ολύμπου, σε μία υπερπολυτελή φιγούρα. Τώρα έφτασε η ώρα να γίνει και LEGO!
Μία απίθανη κατασκευή, η οποία αποτελείται από 34.852 τουβλάκια της δημοφιλούς εταιρίας. Και επειδή η μορφή του είναι σε φυσικό μέγεθος, προκειμένου να χριστεί, στην κυριολεξία τουβλάκι με τουβλάκι, χρειάστηκαν 180 ώρες δουλειάς. Και μάλιστα, η κατασκευή φαίνεται να έγινε εις διπλούν.
Αλλά το αποτέλεσμα αξίζει και με το παραπάνω. Η μία κατασκευή βρίσκεται στο κατάστημα των Antetokumbros στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ η άλλη στο εμπορικό κέντρο Golden Hall.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.